Пт, 2024-03-29, 02:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 7 » ЛЧ: "Динамо" зіграло в нульову нічию з "Порту"
10:33
ЛЧ: "Динамо" зіграло в нульову нічию з "Порту"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
У Києві, на НСК "Олімпійський", відбувся поєдинок 4-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, в якому "Динамо" приймало португальський "Порту".

"Динамо" (Київ) - "Порту" 0:0

"Динамо": Коваль, Бетао, Михалик, Хачеріді, Тайво, Вукоєвич (Кранчар, 87), Велозу, Ярмоленко, Мілевський (Аруна, 58), Гусєв, Рубен (Ідейє, 67)

"Порту": Елтон, Даніло, Отаменді, Абдулайє, Мангала, Лучо, Дефур (Каштру, 80), Моутіньо, Родрігес (Клебер, 90+1), Мартінес, Варела (Атсу, 76)

Чи не вперше в сезоні "Динамо" почало поєдинок у швидкому темпі, на високих швидкостях. Щільний пресинг став сюрпризом для португальців, у яких абсолютно нічого не виходило. Кияни, за винятком хіба тільки Артема Мілевського, діяли як єдиний механізм, миттєво переходячи в атаку.

Вже на 6-й хвилині динамівці створили першу нагоду для взяття воріт. Рубен опинився на ударній позиції, прийняв м'яч на груди і пробив, але влучив у руку захиснику. Суддя втручатися в гру не став.

Та цей момент - все, що створили небезпечного біля воріт Елтона динамівці в першому таймі. Запалу киян вистачило на 15 хвилин, після чого вони зменшили оберти, а португальці вирівняли гру. Навіть одного разу Максиму Ковалю довелося рятувати свою команду.

З невеликою перевагою португальців почався і другий тайм. "Порту" створив другий небезпечний момент біля воріт Коваля, але на лічені сантиметри м'яч після удару Варели розминувся з дальнім кутом воріт киян. Ближче до середини тайму вже "Динамо" перехопило ініціативу. Підопічні Блохіна, щоправда, в атаці особливого успіху не досягли, створивши лише кілька небезпечних моментів. Найнебезпечніший з них змарнував Андрій Ярмоленко, із забійної позиції закотивши м'яча просто в руки голкіперу "Порту".

Загалом досить рівний двобій з мінімальною кількістю небезпечних моментів. "Порту" набрав 10 очок і практично (залишається теоретична ймовірність дива у вигляді програшу ПСЖ і загребському "Динамо" з великим рахунком) гарантував собі вихід в плей-оф. ПСЖ розбив у паралельному поєдинку хорватський клуб (4:0) і відірвався від киян на 5 очок.

Ситуація для "Динамо" не критична, але навіть дві перемоги в останніх двох турах, за певних розкладів, не гарантують команді Блохіна вихід до плей-оф. Все може вирішитися за кращою різницею забитих-пропущених. У киян вона на даний момент "-2", тоді як у Порту "+4", а у парижан взагалі "+8".

У разі перемоги киян у наступному турі над ПСЖ, виникнути ситуація з підрахунком голів може, якщо "Порту" і парижани зіграють внічию в 6-му турі, при перемозі киян над загребськими одноклубниками. Тоді в плей-оф з першого місця відправиться "Порту", а кияни і парижани будуть рахувати різницю голів.

Група A

1. "Порту - 10

2. ПСЖ - 9

3. "Динамо" (К) - 4

4. "Динамо" (З) - 0


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 937 | Додав: adminA | Теги: ЛЧ: Динамо, нічию з Порту
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ