Сб, 2024-04-20, 11:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 17 » Легендарний Кінг провів своє останнє телешоу Larry King Live. Шварценеггер став останнім гостем.Відео
15:04
Легендарний Кінг провів своє останнє телешоу Larry King Live. Шварценеггер став останнім гостем.Відео
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Легендарний американський телеведучий Ларрі Кінг в четвер, 16 грудня, провів останнє шоу Larry King Live. Програма Кінга йшла на американському телеканалі CNN протягом 25 років. Інтерв'ю Кінгові дали більш ніж 50 тисяч людей, зокрема багато президентів США, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Останнім гостем Кінга став губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер. Він оголосив цей четвер "Днем Ларрі Кінга". Сам Кінг був помітно схвильований. 77-річний телеведучий подякував усім, хто допомагав йому робити цю передачу. Він запевнив глядачів, що буде з'являтися на екрані, і зізнався, що йому важко прощатися.

"Я хочу подякувати всім, хто пов'язаний з цією програмою, всім, хто працював за лаштунками. Коли я починав вести програму, я не думав, що це триватиме так довго", - сказав 77-річний Кінг.

Кінг зіграв неоціненну роль у становленні телеканалу СNN, який тільки починав конкурувати з традиційними мовними корпораціями США. Його "домашній" екранний образ - завжди в незмінних підтяжках - допомагав створити атмосферу близькості та довірливості в майстерно проведених інтерв'ю з будь-якими співрозмовниками - від глав держав до найекстравагантніших фігур шоу-бізнесу.

Характерною для Кінга була м'яка манера у спілкуванні з гостями програми: він не раз піддавався критиці за недостатню войовничість і агресивність, характерну для журналістики не тільки в США.

Про те, що цього року вийде останній випуск Larry King Live, стало відомо в червні. Передбачалося, що Кінг завершить свою роботу як ведучий цього шоу вже восени, але він не розлучився з CNN майже до Різдва.

Покинувши CNN, Кінг знову вийде на роботу - він підписав контракт з одним з кабельних каналів. Справжнє ім'я Ларрі Кінга - Лоренс Харві Зейгер, він є уродженцем Брукліна і виріс у родині євреїв-емігрантів з Бєларусі. Кінг - лауреат премій "Еммі", "Пібоді" і Cable ACE.

Приватне життя Кінга - популярна тема в американських таблоїдах. Він був одружений вісім разів, із сімома жінками. Зі своєю третьою дружиною він одружувався двічі. На студійний екран біжучим рядком були винесені е-мейли від глядачів, які зібралися біля екранів телевізорів, щоб попрощатися зі своїм кумиром. "Ми любимо тебе, Ларрі", "ми нудьгуватимемо за тобою", "дев'ята вечора більше ніколи для мене не буде колишньою" - таким був зміст послань.

Керівництво CNN оголосило, що в ефірі Кінга змінить британський тележурналіст Пірс Морган, відомий як суддя програми "Америка шукає таланти" (NBC).




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1015 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ