Пт, 2024-03-29, 13:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 10 » Ліга чемпіонів: "Тоттенхем" проходить, а "Шальке" вибиває "Валенсію"
13:41
Ліга чемпіонів: "Тоттенхем" проходить, а "Шальке" вибиває "Валенсію"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Вчора ввечері було зіграно чергові два поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. За їхніми результатами завершили виступи у турнірі іспанська "Валенсія", яка двічі свого часу доходила до фіналу цих змагань, і семиразовий переможець головного турніру континенту "Мілан".

Програли вони "Шальке" і "Тоттенхему" відповідно, які ніколи раніше до фіналу Ліги чемпіонів не доходили.

"Шальке" - "Валенсія" 3:1 (перший матч 1:1)

Голи: Фарфан, 40, 90+4, Гавранович, 52 - Рікардо Кошта, 17

"Шальке": Нойєр, Утіда, Хеведес, Метцельдер, Ескудеро, Матіп (Пападопулос, 60), Клюге (Сарпі, 82), Фарфан, Хурадо (Дракслер, 76), Рауль, Гавранович

"Валенсія": Гуайта, Сальтор, Наварро, Рікардо Кошта, Матьє, Банега (Коста, 71), Топал, Хоакін, П. Ернандес (Сольдадо, 65), Мата, Адуріц (Жонас, 75)

Тренер "Шальке" Фелікс Магат: "У матчах, коли на кону стоїть або все, або нічого, завжди на перше місце виходить стресостійкість. Необхідно повністю абстрагуватися від галасу на трибунах і робити свою роботу на полі.

Рахунок 0:0 нас влаштовував, адже в першому матчі ми забили на виїзді, проте ми пропустили. Після цього нам вже не було б чого втрачати і ми зобов'язані були йти вперед".

Наставник "Валенсії" Унаї Емері: "Це величезне розчарування для нас. Коли ми відкрили рахунок, то гра одразу ж опинилася під нашим контролем. У нас були хороші можливості для контратак, однак через якийсь час суперникові вдалося відігратися, а потім і зовсім вийти вперед.

Потім у нас було чотири гольових можливості, але ми не скористалися жодною з них. "Валенсія" втратила прекрасну нагоду взяти участь у єврокубках, коли все складалося на нашу користь. Думаю, це не зовсім справедливо".

"Тоттенхем" - "Мілан" 0:0 (перший матч 1:0)

"Тоттенхем": Гомес, Чорлука, Доусон, Галлас, Ассу-Екотто, Леннон, Модріч, Сандро, Пієнаар (Дженас, 71), Ван дер Ваарт (Бейл, 66), Крауч (Павлюченко, 83)

"Мілан": Абб'яті, Абате, Тіаго Сілва, Неста, Янкуловські (Антоніні, 70), Боатенг (Меркель, 76), Фламіні (Страссер, 87), Зеєдорф, Робіньйо, Ібрагімович, Пато

Наставник "Тоттенхема" Харрі Реднапп: "Мені сподобалися деякі моменти в грі моєї команди, однак я не можу сказати, що задоволений тим, як вона зіграла впродовж усього матчу.

Це величезне досягнення для такого клубу, як "Тоттенхем". Гравці зробили дуже багато, щоб насолоджуватися виходом до наступного раунду. Сьогодні радіють футболісти, вболівальники і навіть ті, хто не має стосунку до футболу. А тому я теж радий!

Ми проробили величезну кількість роботи. Інакше не можна, адже нам протистояла хороша команда з великими традиціями. Однак ми показали, що гідні боротися в такому змаганні, як Ліга чемпіонів".

Головний тренер "Мілана" Массіміліано Алегрі: "На жаль, ми заплатили занадто високу ціну за помилки в першому матчі. У цьому двобої мої футболісти зробили все можливе для того, щоб кваліфікуватися до чвертьфіналу. Єдине, чого нам не вистачало, так це реалізації моментів, які вдалося створити.

І Пато, і Робіньйо створили чимало небезпеки біля воріт суперника, і більше ми не могли нічого зробити. Потрібно було просто перетворювати цю небезпеку на забиті голи.

Назагал "Мілан" показав хорошу гру. Я вважаю, що за підсумками двох зустрічей саме наша команда заслужила пройти далі".

Нагадаємо, у вівторок визначилися перші два учасники 1/4 фіналу. Ними стали "Барселона" і "Шахтар". Наступного тижня, 15 і 16 березня, стануть відомі імена останніх чотирьох чвертьфіналістів. Між собою зіграють МЮ - "Марсель", "Реал" - "Ліон", "Челсі" - "Копенгаген" і "Баварія" - "Інтер".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 954 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ