Чт, 2024-03-28, 12:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Вересень » 29 » Ліга Європи: "Шахтар" приймає "Брагу", а "Манчестер Юнайтед" - "Зорю"
18:59
Ліга Європи: "Шахтар" приймає "Брагу", а "Манчестер Юнайтед" - "Зорю"
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Футболісти донецького "Шахтаря" та луганської "Зорі" проведуть у четвер 29 вересня матчі другого туру групового етапу Ліги Європи УЄФА.

Львівський поєдинок "Шахтаря" з португальською "Брагою" о 20.00 транслюватимуть телеканали "Україна" і "Футбол 1", а виїзну гру дебютанта турніру "Зорі" з титулованим англійським клубом "Манчестер Юнайтед" о 22.05 покаже "Футбол 2", повідомляє Укрінформ.

Учасники матчу на "Арені Львів" чотири рази зустрічалися у єврокубках. "Шахтар" виграв у "Браги" усі попередні поєдинки. На груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА-2010/11 "Шахтар" Мірчі Луческу двічі переміг "Брагу" Домінгуша Пасієнсії - 3:0 в гостях і 2:0 вдома. "Брагу" нинішнього наставника "гірників" Паулу Фонсеки донеччани двічі обіграли у чвертьфіналі минулої Ліги Європи - 2:1 в Португалії і 4:0 вдома.

У першому турі нинішнього розіграшу "Шахтар" у гостях переміг турецький "Коньяспор" (1:0), "Брага" у свою чергу на своєму полі не змогла обіграти бельгійський "Гент" (1:1).

Турнірне становище у квартеті Н: "Шахтар" - 3 очки, "Гент" - 1, "Брага" - 1, "Коньяспор" - 0.

"Зоря" і "Манчестер Юнайтед" в турнірах УЄФА не зустрічалися. Команда з Луганська до того ж вперше зіграє проти клубу з Англії. А ось "Юнайтед", який, як і "Зоря", вперше виступає на груповому турнірі Ліги Європи, не програє протягом шести матчів проти суперників з України поспіль - 4 перемоги при 2 нічиїх. На "Олд Траффорд" манкуніанці виграли три зустрічі і при цьому жодного разу не пропустили.

На старті турніру у групі А "Зоря" в Одесі не втримала переможний результат у зустрічі з турецьким "Фенербахче" (1:1), а "Манчестер Юнайтед" в Голландії мінімально поступився "Фейєноорду" (0:1).

Турнірне становище: "Фейєноорд" - 3 очки, "Зоря" - 1, "Фенербахче" - 1, "Манчестер Юнайтед" – 0.

Фонсека: "Шахтар" буде атакувати, а "Брага" захищатиметься

Головний тренер донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека вважає, що в матчі з португальською "Брагою" його команда буде більше атакувати, а суперник - сподіватися на свій захист і контратаки. Про це він заявив на передматчевій прес-конференції, повідомляє Sport Arena.

"Нинішня "Брага" вже відрізняється від тієї, яку я тренував. Це нормально, коли новий тренер привносить щось нове. Не можу розповісти в чому, але це тепер інша команда.

"Мені здається, що нинішня "Брага" - контратакувальна команда. Думаю, малюнок гри буде таким же як зазвичай у "Браги" останнім часом. Ми будемо атакувати, а суперник - захищатися", - сказав Фонсека.

Нагадаємо, Фонсека тренував "Брагу" в 2015-16 роках, виграв з нею Кубок Португалії і доходив до чвертьфіналу Ліги Європи, де в обох матчах поступився "Шахтарю".

"Зрозуміло, що для мене це буде особливий матч. Приємно буде зустрітися з людьми, з якими я працював. Але не варто забувати, що це суперник, хоч і спілкуватися ми будемо як друзі", - сказав португалець.

Вернидуб: хотів би, що "Манчестер Юнайтед" зіграв найсильнішим складом

Головний тренер луганської "Зорі" Юрій Вернидуб бажає, щоб "Манчестер Юнайтед" сьогодні зіграв проти його команди найсильнішим складом. Про це він сказав на передматчевій прес-конференції, повідомляє офіційний сайт "Зорі".

"Особисто мені хотілося б, щоб "МЮ" зіграв з нами найсильнішим складом. Це було б набагато цікавіше для нас. Я можу побажати кожному гравцеві манкуніанців якомога більше здоров'я, і щоб завтра всі були на футбольному полі", - сказав Вернидуб.

Наставник "Зорі" також підкреслив, що в клубі довго чекали матчів на такому рівні. "Нарешті ми потрапили в групу Ліги Європи. Нам попалися суперники зі світовим ім'ям. На серці радість і очікування гри", - заявив фахівець.

"Думаю, у такої команди, як "Манчестер Юнайтед". набагато більше сильних сторін, ніж слабких. Цього року команду очолив один з найкращих тренерів сучасності Жозе Моурінью. Були придбані дуже сильні футболісти – Погба, Ібрагімович. Цим все сказано. Дуже швидкісна гра у них", - схарактеризував суперника тренер "Зорі".

"Намагаємося не зациклюватися на тому, що нас чекає гра з іменитим суперником. Потрібно виходити і показувати себе. Впевнений у кожному з хлопців і скажу, що вони готові до цього матчу", - додав Вернидуб.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 830 | Додав: adminA | Теги: Ліга Європи, Брага, шахтар, Манчестер Юнайтед - Зоря
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ