Пт, 2024-04-19, 22:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Жовтень » 22 » Літак "Бєлавіа", погрожуючи підняти винищувачі, СБУ повернула в аеропорт
14:48
Літак "Бєлавіа", погрожуючи підняти винищувачі, СБУ повернула в аеропорт
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

Літак авіакомпанії "Бєлавіа" повернули в київський аеропорт "Жуляни" під загрозою підняти винищувачі.

Про це повідомили в прес-службі компанії.

"21 жовтня 2016 року літак Боїнг 737-800 (бортовий номер EW-456PA) авіакомпанії "Бєлавіа", що виконував рейс В2-840 за маршрутом Жуляни (Київ) - Мінськ був змушений повернутися в аеропорт вильоту. На борту перебували 136 пасажирів і 6 членів екіпажу", - йдеться в повідомленні компанії.

Як розповіли в авіакомпанії, відповідно до розкладу, о 15:25 літак вилетів з аеропорту "Жуляни" в Мінську.

"О 15:36 за 50 км до входу в повітряний простір Республіки Бєларусь командиру повітряного судна надійшла вказівка ​​від диспетчера управління повітряного руху районного центру "Київ", що входить до державного підприємства обслуговування повітряного руху "Украерорух", про негайне повернення в аеропорт вильоту без пояснення будь-яких причин. Також було заявлено, що в разі невиконання команди в повітря будуть підняті винищувачі", - йдеться в повідомленні "Бєлавіа".

Командир повітряного судна виконав вказівку і о 15:37 почав зниження. О 15:55 літак авіакомпанії "Бєлавіа" приземлився в міжнародному аеропорту "Жуляни".

Як зазначається, після посадки з борта повітряного судна правоохоронними органами України було знято одного пасажира, який є громадянином Вірменії.

Після дозаправки о 16.37 рейс В2-840 вилетів до Мінська і благополучно приземлився в Національному аеропорту "Мінськ" о 17:33 за місцевим часом.

Що стосується знятого з рейсу пасажира, то він, як повідомили в авіакомпанії, правоохоронними органами України був відпущений і вилетів о 19:00 рейсом B2-830 авіакомпанії "Бєлавіа" в Мінськ.

"Бєлавіа" має намір вимагати з ДП "Украерорух" відшкодування витрат, пов'язаних з поверненням літака в міжнародний аеропорт "Жуляни", - заявляють в авіакомпанії.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на підрозділ Держпідприємства з обслуговування повітряного руху України ("Украерорух") Украероцентр, літак був повернутий в аеропорт вильоту на вимогу Служби безпеки України.

Там уточнили, що в "Украерорух" надійшла інформація від СБУ про необхідність повернути літак авіакомпанії "Бєлавіа" на аеродром вильоту і дана вимога була виконана. Цю інформацію також підтвердили в прес-службі Міністерства інфраструктури України. За докладним коментарем про причини повернення літака у вищевказаних органах рекомендували звернутися в СБУ.

Пізніше стало відомо, що літак авіакомпанії "Бєлавіа" повертали в аеропорт "Жуляни" через політолога, голову міжнародної громадської організації "Громадянський Союз" Армена Мартиросяна, пише "Українська правда".

Те, що Мартиросян перебував у літаку і причетний до події, випливає з його повідомлення на сторінці в Facebook.

"Як і що було ... Які заходи буду робити ... Розповім після консультацій з юристами", - зазначив Мартиросян і привів посилання на повідомлення про інцидент. Армен Мартиросян з початку подій на Майдані в Києві фігурував у повідомленнях ЗМІ як прихильник позиції тодішньої влади України, публікував уривки книги екс-глави МВС Віталія Захарченка про "кривавий Майдан" і звертався до екс-президента Віктора Януковича від імені організації "Громадський союз" із закликами "приборкати "Свободу", дії якої ведуть до "фашизації суспільства".

Нагадаємо, раніше співробітники прокуратури Київської області і СБУ зупинили літак, на якому намагалися незаконно вивезти до Румунії підакцизні товари російського виробництва без марок акцизного збору.   

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 760 | Додав: adminA | Теги: літак Бєлавіа, винищувачі, СБУ, аеропорт
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ