Пт, 2024-04-26, 00:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Травень » 9 » Літнє взуття: тенденції 2019 року
10:23
Літнє взуття: тенденції 2019 року
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Літнє взуття: тенденції 2019 року

У суспільстві, як правило, завжди звертають увагу на зовнішній вигляд. Саме тому через те, як виглядає людина, судять про її особисті якості. Скоро настане літня пора і представницям жіночої статі варто задуматися про те, яке взуття потрібно купувати, щоб воно було не тільки зручним і красивим, але і відповідало новим трендам 2019 року. Саме таке взуття українські панянки можуть вигідно придбати онлайн, просто перейшовши за посиланням svitstyle.com.ua/жіноче_взуття.

З сезону в сезон: що знову буде в тренді

В останні роки стали популярними, як це не дивно звучить, літні чоботи. Це взуття може бути не тільки весняним, осіннім або зимовим. Якщо чоботи зроблені з легкої ажурної тканини, і прикрашені різними бантами, пряжками, ремінцями та стрічками, то в саму пору їх надіти влітку. Цього року особливу популярність будуть мати високі прозорі чобітки на підборах з відкритими мисками. Також варто звернути увагу на півчобітки і ботильйони, які виконані з легкої прозорої тканини або в'язки. Грубі черевики в цьому році можна буде носити з легкими літніми ажурними сукнями. Таке поєднання в одязі - хіт літнього сезону. Найцікавіше, що дизайнери пропонують модницям і взуття з пластиковими прозорими вставками, різними вишивками, декорованими камінням.

Жіночі мокасини плавно перейшли з 2018 року у 2019. У літньому сезоні будуть модними яскраві кольори від яскраво оранжевого до червоного. Основний колір сезону - жовтий, помаранчевий, золотистий і металік.

Синій і чорний кольори незмінно залишаться самими затребуваними у дівчат і жінок, так як їх легко поєднувати практично з будь-яким кольором і принтом в одязі.

Спортивне взуття - кросівки і кеди в цьому році також можна поєднувати з сукнями та спідницями, причому основні трендові кольори — світлі.

Найулюбленіше взуття жінок - туфлі на підборах, зазнало невеликих змін. У цьому літньому сезоні будуть у тренді каблуки незвичайної форми, прикрашені ззаду бантами, стразами і навіть "смайликами". Середній за висотою широкий каблук залишається в моді. А ось сандалі і босоніжки дизайнери прикрасили бахромою і ремінцями, зав'язками та шнурками. Взуття зі стразами, мереживом, рюшами і раніше залишається в тренді.

Еспадрільї теж не залишаються осторонь. У цьому році дизайнери пропонують самі яскраві кольори. Еспадрільї із зав'язками та стрічками будуть красиво виглядати на нозі.

Для самих екстравагантних модниць з'явився новий тренд - взуття з хутряною обробкою. Популярним в цьому році буде і взуття, виготовлене зі шкіри рептилій.

Ще одне дизайнерське рішення - яскраві гольфи та панчохи з принтом, які будуть поєднуватися в стилі і кольорі з літнім одягом.

Незважаючи на нові тенденції в моді, взуття як і раніше повинно залишатися:

  1. зручним;
  2. легким;
  3. комфортним;
  4. виконаним з якісних матеріалів.

Що радять взувати в новому сезоні чоловікам

Для чоловіків теж пропонуються модні новинки. У літньому сезоні чоловіче взуття постає в різних відтінках коричневого кольору з закругленими носами. Ремінці, шнурки, пряжки також не обійшли стороною. З спортивного взуття в тренді залишаються кеди синього і бежевого кольору. Наймоднішими в літньому сезоні 2019 року стануть замшеві туфлі червоного кольору, надіті на голу ногу.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 861 | Додав: admin | Теги: взуття, мода, літо, жіноче
Всього коментарів: 1
1 Snowbrew   (2019-05-10 09:16) [Материал]
девченки в кросах удобнее всего)))

ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ