Пт, 2024-04-19, 01:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 1 » Луценко розповів про умови в колонії. Поки не скаржиться
12:47
Луценко розповів про умови в колонії. Поки не скаржиться
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-голова МВС України Юрій Луценко знаходиться в Менській колонії № 91 у Чернігівській області у камері з колишніми співробітниками міліції. Камера знаходиться в окремій будівлі на території колонії.

Дружина екс-міністра Ірина Луценко приїхала 31 серпня ввечері в колонію, але не змогла зустрітися з чоловіком, оскільки години побачень обмежені до 17.00. Про це повідомляє прес-служба партії "Народна самооборона".

Дружина Луценка змогла поговорити з чоловіком по телефону, і він розповів, що його вивезли із СІЗО о 6.00. До 10.00 його вже доставили в колонію, поселили в камеру, де з ним знаходяться ще п'ять ув'язнених - колишніх співробітників органів внутрішніх справ.

Луценко відбуває покарання в окремій будівлі, огородженій парканом. "Це так звана тюрма в тюрмі, і швидше за все, його туди поселили в цілях безпеки", - додали в "Народній самообороні".

"Поселили його в окремому приміщенні, де стіна примикає до медичної частини. Двері в кімнату, де він знаходиться ще з 5 міліціонерами, виходять до медичної частини. У них є окремий двір", - передала слова чоловіка Ірина Луценко. По всьому периметру, за словами екс-міністра, встановлені камери відеоспостереження.

"Те, що розповів Юрій Віталійович по телефону, по опису відповідає тим фотографіям, які були оприлюднені в ЗМІ напередодні. Там є кухня, плита, мікрохвильовка, пральна машина, холодильник, всі необхідні для життя умови", - зазначили в прес-службі. За словами Ірини Луценко, її чоловік задоволений побутовими умовами.

Луценко повідомила, що настрій її чоловіка нормальний, він не скаржиться. "Забрав книги, які були у нього в СІЗО", - сказала вона. Тобто, за її словами, екс-голова МВС нормально сприйняв і саме етапування в колонію, і умови утримання.

Юрій Луценко має право на телефонні дзвінки рідним і близьким у визначений йому час, тож тепер він частіше зможе спілкуватися із дітьми.

Нагадаємо, 17 серпня Луценко був засуджений до 2 років обмеження волі у справі про організацію незаконного стеження під час розслідування отруєння Віктора Ющенка.

При цьому суд призначив покарання за сукупністю злочинів, згідно з яким більш м'яке покарання у вигляді 2 років обмеження волі поглинається більш суворим покаранням за попереднього вироком Луценка за перевищення службових повноважень у вигляді 4 років позбавлення волі.

Дружина Луценка нічого "просто так" не віддасть державі

Сім'я екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка готує позовну заяву і буде звертатися до суду, у Виконавчу службу, про виділення за конфіскацією частини майна придбаного в шлюбі, заявила в ефірі "5 каналу" дружина екс-міністра Ірина Луценко.

"Минулого тижня приходила до нас виконавча служба з представником торгової організації, яка реалізує конфісковане майно. Вони провели опис, описували з 9.00 до 15.00, з нашого боку був адвокат. Описали повністю все, що знаходиться в квартирі, починаючи він меблів, закінчуючи килимовим покриттям, описали повністю, що є у ванній кімнаті, особисті речі. Обіцяли, що через кілька днів має прийти експерт, оцінювач. Але я так думаю, що ми вступимо в процес, ми підготували позовну заяву і будемо звертатися до суду, у Виконавчу службу, про виділення частки майна придбаного в шлюбі", - заявила Луценко 31 серпня ввечері.

"Просто так я нічого не збираюся віддавати державі, оскільки ми знаємо, що мій чоловік не є кримінальним злочинцем. Він є всього лише ворогом Януковича (президент України Віктор Янукович) і сьогоднішньої влади", - зазначила дружина екс-міністра.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1021 | Додав: abel | Теги: Колонія, Юрій Луценко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ