Чт, 2024-03-28, 20:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 30 » Лукашенко тримає інтригу з візитом на Євро-2012 до кінця
17:17
Лукашенко тримає інтригу з візитом на Євро-2012 до кінця
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Президент Бєларусі Олександр Лукашенко отримав запрошення побувати в Києві на фінальному матчі Євро-2012, повідомив агентству Інтерфакс-Україна керівник прес-служби глави держави Павло Легкий.

"Президент запрошений до Києва. Для тих, хто дуже хвилюється з приводу присутності або відсутності Олександра Лукашенкa на матчі, раджу увімкнути в неділю телевізор (під час трансляції фіналу - ред.) І отримати відповідь на своє питання", - зазначив глава президентської прес-служби.

ЄВРО-2012: Календар та результати матчів

Раніше посол Бєларусі в Києві Валентин Величко заявив, що президент Бєларусі відвідає Київ з робочим візитом у неділю, 1 липня.

"Буде у нас візит першого числа глави держави, буде зустріч з Віктором Федоровичем (Віктором Януковичем, президентом України - ред.)", - повідомив на прес-конференції 27 червня в Києві Величко.

Посол додав, що бєлвруський президент відвідає фінальний матч Євро-2012 в Києві, а на зустрічі з українським президентом обговорить актуальні питання двосторонньої співпраці.

Як стало відомо, президент Польщі Броніслав Коморовський не планує скасовувати свого приїзду до Києва через очікувану присутність на стадіоні президента Білорусі Олександра Лукашенка.

Колишній "регіонал" Чорновіл порадив ексцентричному Лукашенку зайвий раз "не маячити"

Новина про те, що президент Бєларусі Олександр Лукашенко збирається відвідати фінал Євро-2012 в Києві, викликала переполох серед українських політиків. Багато хто вважає його присутність на матчі недоречною. Як повідомляє НБН, в Україні ще пам'ятають епізод, за який Лукашенко досі не вибачився, коли болюче дошкулив українській владі, звинувативши її у "вашивасьці" (вошивості).

Народний депутат, нині заступник голови комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики, Тарас Чорновіл, який раніше входив до складу Партії регіонів, попри різницю в політичній вазі, порекомендував президентові Бєларусі Олександру Лукашенку зайвий раз не "маячити" в Києві.

"Це взагалі дивна поведінка Лукашенка, я б навіть сказав, поведінка абсолютно дурна, і особисто я цього просто не розумію. Я хоч критикую нашу владу, але що можна обговорювати з такою людиною?" - зазначив Чорновіл. "Звичайно, на кожні, м'яко кажучи, не наймудріші заяви, напевно, реагувати сенсу немає. Якби у нас були якісь серйозні надії на те, що в Бєларусі при чинному керівництві пройдуть кардинальні зміни, буде вибудовуватися в дійсності демократичне суспільство і т.д., то в такому випадку можна було б чогось вимагати, робити жорсткі заяви, певним чином на це реагувати. Як мені здається, ні у кого зайвих надій на цей рахунок немає. Але тоді і не потрібно, щоб Лукашенко зайвий раз тут маячив", - пояснив він.

Експерти вважають, що черговим приводом до обговорення диктаторських замашок Лукашенко стануть його заяви, зроблені в Венесуелі. Обіцяючи президенту Уго Чавесу тривале стратегічне партнерство двох держав, Лукашенко заявив про плани, за якими через 20-25 років його естафету підхопить його 7-річний син Микола.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 988 | Додав: admin | Теги: Євро-2012, Лукашенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ