Пт, 2024-04-26, 01:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 12 » Мадонна шокувала турецьких фанатів, оголивши груди на концерті. ВІДЕО
22:49
Мадонна шокувала турецьких фанатів, оголивши груди на концерті. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Всесвітньо відома співачка Мадонна, відома своїми приголомшливими витівками, викликала бурхливу і неоднозначну реакцію своїх прихильників, оголивши груди на концерті в Туреччині, пише The Daily Mail.

До Стамбула Мадонна прилетіла в рамках свого світового турне. Концерт зірки в Turk Telecom Arena зібрав 55 тис глядачів. Під час пісні Human Nature співачка вийшла на сцену в смугастих штанях і дуже відвертому бюстгальтері. Виконуючи черговий хіт, Мадонна несподівано потягнула вниз чашечку ліфчика і показала глядачам голі груди.

Реакція публіки, які наповнили Інтернет коментарями витівки Мадонни, суперечлива - одні радіють, що співачка завжди знаходить нові способи шокувати публіку. Але багатьох обурило, що співачка готова на все заради того, щоб привернути увагу до своєї дещо "прив'ялої" особи.

"Чому Мадонна досі оголює на сцені свої груди? Це абсолютно несексуально - чому я повинен любуватися на цицьки співачки, яка взагалі-годиться мені в бабусі?" - обурюється один з глядачів на фанатському форумі.

"А чи не занадто вона стара для того, щоб показувати зі сцени соски? - підтримує йому другий, - адже і разом з нею на сцені виступають її діти - вона взяла їх із собою в турне!"

Нагадаємо, перший концерт світового туру Мадонни, який пройшов в Ізраїлі, також не обійшовся без скандалу, епіцентром якого врешті стала Франція. Під час виконання однієї з композицій на плазмовому екрані на кілька секунд з'явилася фотографія лідера французької націоналістичної партії "Національний Фронт" Марін Ле Пен. На чолі у Марін Ле Пен красувалася свастика, а над верхньою губою були домальовані гітлерівські вуса.

Витівку зірки розцінили як випад проти найвідомішої донедавна націоналістичної партії в Європі. Марін Ле Пен зважує можливість подати проти Мадонни позов. Співачка здійснює світове турне на підтримку нового альбому MDNA. Шоу сама вона визначає як "концерт із закликом до миру".

Як відзначає видання, в Стамбулі поруч з Мадонною весь час перебувають її бойфренд Брахім Заїбат, двоє її дітей, Рокко і Мерсі, а також свита з 200 осіб. Наступна зупинка в світовому турне у Мадонни - в Римі.

До всього цього Мадонна ще й вибаглива. У травні цього року повідомлялися умови її райдера для концерту в Києві.

"Команда Мадонни везе з собою не тільки сцену, а й власні пральні машинки... Щоб побудувати сцену, знадобиться 5 днів для монтажу і 3 дні для демонтажу. Для цього буде потрібно 3 крани по 5 тонн, це буде таке шоу, якого Україна ще не бачила", - казали організатори.

Для пересування по стадіону технікам і танцівникам нададуть гольф-машини, електрокари та навантажувачі. Гримерки для Мадонни і її команди будуть повністю завішені тканиною, яку артистка везе з собою.

У кожній кімнаті повинні стояти троянди, лише білого і ніжно-рожевого кольору, а меблі розставлять за певною схемою. Все це робиться для того, щоб гримерки були наповнені затишком і домашньою атмосферою.

Серед вимог Мадонни не було ні слова про машину супроводу ДАІ. Втім, Мадонна таки привезе до столиці 30 людей її особистої охорони. А заходи на стадіоні будуть посилені так само, як і на час проведення Євро-2012.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1428 | Додав: admin | Теги: Мадонна оголила груди на концерті
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ