Сб, 2024-04-20, 16:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 11 » "Магічної п'ятниці" всіх прониже "цілющий промінь", а весіль буде мало
07:19
"Магічної п'ятниці" всіх прониже "цілющий промінь", а весіль буде мало
Інші останні Іноземні видання по-українськи на сайті holosUA.com/

Зростає інтерес серед тих, хто вірить в окультне послання, приховане в сьогоднішній даті, пише Джанлука Ніколетті в статті, надрукованій в газеті La Stampa, передає InoPressa.

"11, суперпаліндром, який прониже нас як цілющий промінь. Цейй день повинен пройти під знаком процвітання і гармонії. П'ятниця 11-те 11-го місяця 2011 року - це, у будь-якому випадку, дата, що запам'ятовується, оскільки складається з одиниць. У мережі 11.11.11 вже стало приводом організовувати магічні кола, хороводи, медитації", - пише видання.

"Звичайно ж, нам нічого не відомо про те, як змінилося людство після єдиного прецеденту 11.11.1111, який припав на суботу в Середні віки: ця дата, ймовірно, занадто віддалена від нас у світовій історії. Але фактом залишається те, що сучасна людина все ще вірить в темну реальність, в тому плані, що у нього викликають заклопотаність цифрові комбінації", - пише автор статті.

Проте, незважаючи на пророцтва страшенного весільного ажіотажу, українців серед охочих зареєструвати шлюб у день шести одиниць можна перерахувати по пальцях.

Одружуватися в дні чисел, що повторюються, стало модно кілька років тому. Деякі люди, щоб потрапити на красиву дату, займали чергу в РАГСи задовго до реєстрації. Ситуація повторилася і 8 серпня 2008-го, і 9 вересня 2009-го, і минулого року. Красивій даті 2011 року теж пророкували пильну увагу, але результат виявився несподіваним. У "Будинку щастя" в Дніпропетровську, наприклад, брак реєструватимуть всього 12 пар, і це навіть менше, ніж у будь-який звичайний день, передає "Комсомольская правда".

"Усьому пояснення - листопад", - каже начальник Індустріального РАГСу в Дніпропетровську Людмила Сідельцева. - Влітку дуже багато пар одружуються, а після Покрови настає затишшя.

Не вирізнятиметься 11 листопада і кількістю охочих розлучитися, хоч і вважається, що через велику кількість одиниць в даті, цей день сприятливий для розірвання шлюбу.

Таке небажання дніпропетровських пар оформляти стосунки в незвичайну дату схвалюють і астрологи, і нумерологи. Фахівці категорично проти одружень цього дня.

"Для з'єднання двох сердець цей не найкращий час", - говорить ведичний астролог Софія Пепеніна. - Дуже багато планет вишикуються одна проти одної, тобто цього дня буде сильне протистояння протилежностей: добра і зла, пітьми і світла, любові і ненависті.

Нумерологи ж налаштовані оптимістичніше, хоча вони теж вважають, що 8 (сума цифр, яку утворює незвичайна дата) - число бізнесу, а не любові. Але на весілля, на їхню думку, цього дня можуть зважитися екстремали. Мовляв, таким парам у сімейному житті нудьгувати точно не доведеться.

Зазначимо, що у 2009 році на 09.09.09 до Центрального РАГСу Києва подали заяви 62 пари, що удвічі більше, ніж у звичайний день. Про це говорила начальник групи обрядів Центрального РАГСу Києва Зінаїда Корзун. "Минулого року на 08.08.08 заяв було 77, але це тому, що була п'ятниця, тоді наречених завжди більше", - пояснює Корзун. Завтра Центральний РАГС навіть продовжить свою роботу до 18-ї години, хоча за графіком у середу він працює тільки до 13.00. Загалом цього дня у столиці одружаться втричі більше людей, ніж зазвичай.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Іноземні видання по-українськи | Переглядів: 876 | Додав: abel | Теги: П'ятниця 11-те 11-го місяця 2011 ро
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ