Чт, 2024-04-25, 07:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 24 » Майже 90% українців хочуть викинути з Ради "кнопкодавів"
11:22
Майже 90% українців хочуть викинути з Ради "кнопкодавів"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
87,6% громадян України підтримують ідею позбавлення мандата народних депутатів, які голосують чужими картками під час голосування у Верховній Раді. Про це свідчать результати загальнонаціонального опитування, проведеного Центром Разумкова і Фондом "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва в грудні 2012 року.

Не підтримують ідеї позбавляти нардепів мандата за це 7,1% опитаних. Не визначилися – 5,3% опитаних. Водночас більшість громадян не підтримує низки ініціатив, які були озвучені парламентарями або вже втілені у життя.

Зокрема, дві третини населення України (64,8%) не підтримують запровадження 10%-го збору до Пенсійного фонду з продажу іноземної валюти. Підтримують таку ініціативу втричі менше респондентів – 20,7%. Не визначилися – 14,5% опитаних.

Створення демографічного реєстру, який міститиме інформацію про кожного громадянина України, зокрема біометричну інформацію (як-от відбитки пальців), та запровадження біометричних паспортів підтримують менше чверті опитаних (23,0%), не підтримують – більше половини (58,8%). Не визначилися – 18,2% опитаних.

Запровадження можливості використання органів всіх померлих людей для трансплантації, за винятком лише тих випадків, якщо людина за життя заборонила використовувати свої органи після смерті, підтримують 27,6% опитаних, не підтримують – більш як половина (52,6%). Не визначилися – 19,8% опитаних.

Суперечливе ставлення до ініціативи розформувати підрозділ міліції спецпризначення "Беркут": її підтримують 35,6%, а не підтримують 27,8%, а 36,6% респондентів не визначилися зі своїм ставленням до такої ініціативи.

Дослідження проведено соціологічною службою Центру Разумкова спільно з "Демініціативами" з 21 по 24 грудня 2012 року. Опитано 2009 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України. Теоретична похибка вибірки – 2,3%.

16 січня народні депутати Арсеній Яценюк (фракція "Батьківщина"), Віталій Кличко (фракція "УДАР") та Андрій Тягнибок (фракція "Свобода") внесли на розгляд Верховної Ради проект закону, згідно якого голосування на пленарному засіданні ВР за іншого народного депутата карається позбавленням волі терміном від п’яти до восьми років.

Законопроектом "Про внесення змін до Кримінального кодексу України та Кримінального процесуального кодексу України", текст якого оприлюднено на сайті ВР, пропонується встановити кримінальну відповідальність за порушення порядку голосування на пленарних засіданнях Верховної Ради України, Верховної Ради Криму та місцевих рад.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1315 | Додав: adminA | Теги: Ради кнопкодавів, 90% українців
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ