Пт, 2024-03-29, 02:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 7 » "Міс Світу 2011" стала красуня з Венесуели, яка ледь не пішла в монастир
12:17
"Міс Світу 2011" стала красуня з Венесуели, яка ледь не пішла в монастир
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Венесуела радіє: її представниця знову перемогла на міжнародному конкурсі краси "Міс світу", обійшовши 112 красунь з інших країн. 22-річна Івіан Саркос внесла ще один вагомий внесок у скарбничку досягнень міжнародних венесуелок на конкурсах краси.

Завдяки її перемозі Венесуела стала єдиною країною планети, представниці якої шість разів вигравали конкурс "Міс Всесвіт" і стільки ж разів - конкурс "Міс світу", передає ИТАР-ТАСС.

Першою віце-міс стала конкурсантка з Філіппін, другою віце-міс – учасниця з Пуерто-Рико.

Відразу після оголошення імені переможниці на конкурсі, що проходив цього року в Лондоні, в столиці Венесуели пролунали захоплені крики, і в небі над столицею стали вибухати заготовлені заздалегідь петарди.

Каракас відлунював звуками автомобільних клаксонів, а коментатори на місцевих телеканалах почали вітати співгромадян з черговим досягненням південноамериканської країни на міжнародному конкурсі красунь.

У всіх коментарях наголошується, що, незважаючи на молодість, Івіан Саркос багато перестраждала і домоглася престижної перемоги завдяки не тільки своїм зовнішнім даним, а й наполегливій праці.

Річ у тім, що дівчина з венесуельської глибинки - молодша дитина з багатодітної сім'ї. Разом зі своїми 12 братами та сестрами у 8-річному віці вона залишилася сиротою в результаті двох нещасних випадків з різницею в кілька місяців.

Івіан виховувалася в дитячому притулку жіночого монастиря і навіть отримала пропозицію стати черницею, однак після довгих роздумів відмовилася від того, щоб усе життя провести в монастирських стінах.

Вона наполегливо навчалася і працювала, потім завдяки щасливому випадку потрапила на відбір учасниць конкурсу "Міс Венесуела-2010" і посіла на ньому друге місце, що й дозволило їй потрапити на конкурс "Міс світу".

Однак перш ніж вирушити до Лондона, Івіан Саркос закінчила курси медсестер і стала робити добрі справи: допомагала індіанським дітям в штаті Амасонас, відвідувала дитячі притулки і лікарні Каракаса.

Слідом за цим вона створила благодійний фонд з промовистою назвою "Краса на службі людей", покликаний допомагати найбіднішим венесуельцям.

У конкурсі взяли участь рекордна кількість дівчат. До недільного фіналу вони вже пройшли всі п'ять традиційних змагань, найкращі моменти з яких транслювалися на церемонії: конкурс на пляжі в купальниках, найкраща модель, конкурс талантів, спортивний конкурс і "Краса заради справи", де претенденткам надається змога представити свій благодійний проект.

У неділю на сцені відбувся ще один відбірковий тур – конкурс національного танцю, після чого оголосили список фіналісток. З-поміж них – представниці Південної Кореї, Венесуели, Англії і Шотландії, Пуерто-Рико і Філіппін, Південної Африки.

Останні два тижні дівчата робили турне по Великій Британії, брали участь у національних змаганнях Шотландії, відвідували Кембриджський університет, дивилися країну і були присутні на благодійних заходах.

Конкурс "Міс Світу" відзначає цього року 60-річний ювілей, і цьогоріч він повернувся на батьківщину, до Великої Британії. "Міс Світу" – найстаріший конкурс краси, який запровадив 1951 році британець Ерік Морлі (після його смерті в 2000 році головою конкурсу стала його вдова Джулія).

Змагання починалося як конкурс бікіні, проте ЗМІ відразу охрестили його "Міс Світу". Першою переможницею стала шведка Керстін "Кіккі" Хаконссо.

Зазначимо, що на конкурсі краси "Міс Всесвіт" українська красуня Олеся Стефанко посіла друге місце. Переможницею конкурсу стала темношкіра Лейла Лопес з Анголи.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 868 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ