Пт, 2024-03-29, 10:53


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 11 » На автосалоні в Дубаї компанія Chevrolet представила рамний позашляховик TrailBlazer
13:08
На автосалоні в Дубаї компанія Chevrolet представила рамний позашляховик TrailBlazer
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

На автосалоні в Дубаї, що відкрився 10 листопада, концерн General Motors представив свій абсолютно новий позашляховик Chevrolet TrailBlazer. Причому слово "позашляховик" можна писати з чистою совістю, адже ця машина обіцяє виявити надзвичайні здібності поза твердими покриттями. Поки що новинка перебуває в статусі концепту, але її шлях лежить прямо на конвеєр, пишуть "Автоновости".

Новий семимісний позашляховик продаватиметься по всьому світу, а першими на початку 2012 року його зможуть придбати покупці з Таїланду. Нагадаємо, що саме там у березні дебютував співплатформенний пікап Colorado. Цей ринок вважається пріоритетним для нової моделі, разом з рідним американським і близькосхідним - недарма прем'єра відбулася в Дубаї.

Спорідненість з пікапом Colorado означає, що TrailBlazer - рамний автомобіль. Він збереже тягово-вантажні здібності, але підвіска переналаштується у бік комфорту пересування. Під капотом новинки - сучасний чотирициліндровий дизель Duramax об'ємом 2,8 літра з турбіною зі змінною геометрією. Для виробництва цього двигуна (а також аналогічного мотора об'ємом 2,5 літра) концерн GM нещодавно побудував в Таїланді новий завод.

Скільки "коней" отримає TrailBlazer, американці поки що не розповідають, але під капотом Colorado дизель об'ємом 2,8 літра видає 180 сил і 470 ньютон-метрів крутного моменту. Тяга передається на всі чотири колеса через шестидіапазонну автоматичну коробку. Про "моноприводні" версії наразі нічого не відомо.

Дизайн автомобіля створювала та ж команда бразильського відділення Chevrolet, що рисувала і Colorado. Потужні колісні арки, хитрий погляд оптики, високий капот, складні сполучення ліній м'язистого кузова - це все про новий TrailBlazer. За впізнаваність марки відповідають фамільні "двоповерхові" ґрати радіатора. Колеса - 20-дюймові.

У салоні — семимісна конфігурація посадочних місць з найпросторішим у сегменті третім рядом, як заявляє компанія Chevrolet. Всі місця обладнані кишенями для дрібничок, підсклянками й іншими елементами пасажирського комфорту, а також можуть складатися, як виникне потреба перетворити позашляховик на великий фургон. Робоче місце водія нічим особливим не вирізняється, крім того, що для нього дизайнери не пошкодували яскраво-блакитного підсвічування, як в моделі Cruze.

Слід зазначити, що в концерні General Motors хочуть "обкатати" ідею компактного кросовера на марці Chevrolet. Новий кросовер буде розроблено на тій же платформі, яка вже лягла в основу Aveo. "Візок" перевірений, і претензій до нього не дуже багато. До того ж, повного приводу від "позашляхового" Aveo ніхто не вимагає - в даному разі достатньо буде просто трохи іншої зовнішності, захисту двигуна і трохи збільшеного дорожнього просвіту.

Під капотом моделі опиняться лише "топові" двигуни: бензиновий об'ємом 1,6 л і новий дизель такого ж об'єму, який відповідатиме найжорсткішим екологічним стандартам. Скільки коштуватиме такий кросовер, поки що невідомо. Але навряд чи ціна буде вища, ніж у головних конкурентів. Наприклад, таких, як передньоприводна версія Suzuki SX4 або Kia Soul.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1109 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ