Пт, 2024-04-19, 18:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 25 » На Європейській площі зібрався "АвтоМайдан" з більш як 80 автомобілів та півтисячі підприємців (ФОТО)
16:47
На Європейській площі зібрався "АвтоМайдан" з більш як 80 автомобілів та півтисячі підприємців (ФОТО)
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Близько 80 автомобілів підприємців прибули зі Східної та Західної України на Європейську площу Києва для участі в акції протесту.

Автомобілі прибули двома колонами, на площі зараз близько 80 автомобілів – учасників АвтоМайдану, передає УНІАН. Зокрема, автомобілі підприємців із Західної України прибули з боку Бессарабської площі вулицею Хрещатик, колона зі Східної України приїхала на Європейську площу вулицею Грушевського.

- Королевська повідомила, що 200 тис "спрощенців" перебувають на межі закриття бізнесу, і пригрозила новою акцією протесту

При цьому перед машинами підприємців, які рухались на Європейську площу вулицею Грушевського, проїхали декілька автомобілів з прапорами "Союзу молоді регіонів України". Ведуча мітингу на Європейській площі зазначила, що, очевидно, це було зроблено з метою влаштувати дрібну провокацію.

Машини з прапорами "регіоналів" проїхали через Європейську площу і попрямували вниз Володимирським узвозом. Через деякий час потому на вулиці Грушевського з’явилася колона автомобілів підприємців.

На Європейській площі на сходах перед "Українським домом" їх зустріли представники Асамблеї громадських організацій малого та середнього бізнесу України, які є організаторами акції, та деяких громадських організацій, які підтримали проведення акції протесту.

Протестувальники тримають державні прапори України, а також свої галузеві прапори. На Європейській площі до акції протесту беруть участь майже 500 підприємців та їхніх прихильників. Також до мітингу долучилися депутати від БЮТ Наталія Королевська, Михайло Волинець, деякі інші політики та громадські діячі.

За словами голови Конфедерації профспілок України, народного депутата Михайла Волинця, який приєднався до автопробігу в Києві, правоохоронні органи перешкоджали просуванню колони в столиці, передає "Інтерфакс-Україна".

"На всьому проміжку руху східної і західної колон міліція постійно влаштовувала провокації, постійно зупиняла, оголошувала в розшук автомобілі, які були в колоні", - сказав він.

Волинець зазначив, що мітингувальники вимагають не допустити прийняття нового Трудового кодексу, проведення пенсійної реформи, провести індексацію заробітної плати і пенсій, а також вимагають внести зміни до Податкового кодексу.

Королевська повідомила, що 200 тис "спрощенців" перебувають на межі закриття бізнесу, і пригрозила новою акцією протесту

У ході мітингу виступили учасники автопробігу, а також співголова Ради підприємців України Наталія Королевська (депутат фракції "БЮТ-Батьківщина"). Вона пригрозила проведенням ще однієї акції, якщо влада не почує вимог учасників сьогоднішнього мітингу.

"Якщо влада не почує сьогодні наших вимог, то наступним етапом ми вибудуємо живий щит волі від Луганська до Львова колоною автомобілів. Якщо не чують голосу, то ми його підсилимо клаксонами", - повідомила Королевська.

Вона додала, що у разі якщо законопроект про реформування спрощеної системи оподаткування не буде прийнято до 1 квітня, близько 200 тис "спрощенців" не зможуть продовжувати свій бізнес.

За її словами, на сьогодні в Україні близько 1,2 млн підприємців працюють на спрощеній системі оподаткування, з них 500 тис працюють із юрособами. З 1 квітня набирає чинності норма Податкового кодексу, згідно з якою юрособи не зможуть відносити на валові витрати витрати на придбання товарів і послуг у "спрощенців".

"Ми всі вимагаємо тут відставки уряду, тому що вважаємо, що цей уряд не здатний провести необхідні реформи", - резюмувала Королевська вимоги лідерів автопробігу. Крім того, вони вимагають припинення репресій проти учасників "податкового Майдану".

Як повідомлялось, Всеукраїнський автомобільний марш протесту стартував 21 березня одночасно з Заходу і Сходу України - зі Львова та Луганська. У Києві на Європейській площі вони проведуть спільний мітинг-протест під гаслом: "Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Своєю акцією учасники автопробігу закликають захистити Конституцію, зупинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.







За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1006 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ