Пт, 2024-04-19, 10:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 19 » На медиків, що діагностували стан побитих депутатів, тиснуть
12:31
На медиків, що діагностували стан побитих депутатів, тиснуть
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

На медиків, які діагностували стан постраждалих БЮТівців після бійки у Верховній Раді, чинився тиск.

Про це заявила депутат від БЮТ Ольга Боднар в ефірі " Радіо Свобода".

"Я вам можу сказати, що чиниться шалений тиск навіть на медиків, які зараз діагностують стан хворих. Навіть на них шалений тиск чиниться. Я вчора , коли приїхала до своїх колег, то там за мною бігали і кричали: ви хто і чого ви туди йдете", - сказала вона.

"Тобто журналістів намагаються не пустити, на медиків чиниться тиск, тому припустити, що прокуратура буде неупереджено розслідувати цю справу – це теж саме, що по Олесю Донію тоді, коли його побили", - заявила Боднар.

Крім того, за словами депутата, опозиція звертатиметься з відеоматеріалами щодо бійки "і до Європарламенту, і до Євросоюзу".

"Коли я розмовляла, після цієї жахливої бійки з одним із регіоналів . Вони там не всі билися, деякі просто були вимушені бути присутніми. То він якраз дуже така людина толерантна і він був настільки розгублений від того, що це все відбулося. Він був шокований", - сказала вона.

"Він не очікував такого розвитку подій. Він мені сказав: ти знаєш, каже, а от інколи сила сама себе вбиває. І в даному, каже, випадку в мене таке враження, що сьогодні Партія регіонів сама себе перемогла, тобто вбила, знищила", - зазначила Боднар.

Депутат також заявила, що влада демонструє повне ігнорування існування опозиції.

"Ніякого демократичного принципу спілкування з опозицією не існує і, на жаль, це підігрування відбувається навіть на рівні спікера, який мав би, як він каже, нейтралізувати і урівнювати", - сказала вона.

"Опозиція буде потужною тільки тоді, коли буде один потужний лідер. І як би там не хотілося комусь, але на сьогодні треба зберегти Тимошенко для того, щоб цей лідер був. Якщо посадять за, дійсно, те, що вона там начебто зробила і доведуть це в суді – це одна справа", - зазначила Боднар.

"Але на сьогодні це все сфальсифіковано і на сьогодні треба говорити про те, що не маючи підстав їй уже зробили підписку про невиїзд, не маючи підстав вони зараз її викликають в понеділок і невідомо чи вони її там не затримають в арешті", - заявила депутат.

"Задача дуже проста – тут буде уже зрозуміло чому Банкова погоджується на те, що не виключений факт в березні проведення виборів. Для того, щоб відкрити по ній кримінальну справу і тоді вона не зможе, наприклад, брати участь в балотуванні", - сказала вона.

Нагадаємо, що 16 грудня фракція БЮТ-"Батьківщина" заблокувала трибуну і президію Верховної Ради перед початком ранкового засідання на знак протесту проти порушення кримінальної справи проти Тимошенко.

Пізніше опозиціонери заявили про свій намір продовжити блокувати трибуну і президію Ради вночі. Було оголошено про те, що вечірнього засідання не буде. Але починаючи з 17 години, до Верховної Ради стали з'їжджатися "регіонали". А близько 19 години розпочалася масова бійка за участю депутатів від БЮТ і Партії регіонів. За інформацією "бютівців", "регіонали" жорстоко побили кількох їхніх соратників, навіть довелося викликати "швидку".

18 грудня "бютівці" звернулися до ГПУ із заявами про притягнення до відповідальності 7 депутатів з Партії регіонів - депутата-сумісника Дмитра Саламатіна, Петра Цюрка, Олександра Пеклушенко, Анатолія Горбатюка, Вадима Столару, Олександра Волкова і Олега Царьова.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 978 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ