Чт, 2024-03-28, 20:33


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 2 » На Московському міжнародному автосалоні відбулася прем'єра нового покоління Jeep Grand Cherokee
19:33
На Московському міжнародному автосалоні відбулася прем'єра нового покоління Jeep Grand Cherokee
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

  На автосалоні в Москві відбулася європейська прем'єра нового покоління Jeep Grand Cherokee. Відмінностей від попередньої генерації дуже багато, але їх можна описати коротко: позашляховик отримує все більше рис преміум-класу. У основі новинки - платформа Mercedes ML, і хоча машина все ще непогано підготовлена до бездоріжжя, тепер Grand Cherokee напханий всіма можливими "автопілотами" для подолання складної місцевості, пишуть "Автоновости".

В наявності не тільки регульована пневмопідвіска, а й система, що дозволяє настроювати звички автомобіля відповідно до різних типів покриття. Подібно до автомобілів Land Rover в салоні з'явилася ручка з позначеннями "пісок і бруд", "сніг", "спорт", "каміння" - тільки обирай режим, а управляти блокуваннями диференціалів електроніка буде сама. Правда, повний набір блокувань - опція (названа Quadra-Drive II). А базова трансмісія Quadra-Trac II вміє блокувати тільки міжосьовий диференціал.

Нова модель більша і потужніша за попередника. Довжина кузова тепер становить 4,89 м, а ширина 1,95 м. Тобто завдовжки "американець" перевершив Discovery, хоча завширшки все ще трохи не наздогнав його.

Представники Chrysler Group окремо підкреслюють, наскільки більш просторим став салон (особливо для пасажирів ззаду), і це цідком справедливо. Адже колісна база збільшилася на 13,5 см порівняно з попереднім поколінням. До речі, зазначимо, що передній і задні звіси не збільшилися, що позитивно позначиться на геометричній прохідності.

Раніше покупці Grand Cherokee обирали між 3-літровим дизелем (217 к.с.) і бензиновою "вісімкою", яка при значному робочому об'ємі в 4,7 л видавала лише 231 силу. Тепер роль базового мотора виконує 3,6-літровий бензиновий V6, що розвиває 290 к.с., а альтернативою став 5,7-літровий V8 потужністю 360 сил.

Ймовірно, варто чекати, що пізніше з'явиться і економічний дизель. Поки не повідомляється, чи буде у новинки швидкісна версія SRT8. Модель колишнього покоління в такій модифікації мала потужність 432 к.с. і могла набирати 100 км/год за 5 с.

Російські дилери почнуть приймати замовлення на Jeep Grand Cherokee нового покоління вже найближчим часом, але цін і комплектації поки що не оголошено. Для порівняння, колишнє покоління коштувало від 2 250 000 руб, що приблизно на 350 000 руб дорожче найдешевшого Land Rover Discovery і настільки ж дешевше за базовий Mercedes ML.

Як повідомлялося, 25 серпня у виставковому центрі "Крокус Експо" (Москва, РФ) відкрився Московський міжнародний автомобільний салон - 2010 (ММАС-2010). Для відвідувачів свої новинки представили провідні світові автовиробники: Audi, BMW, Cadillac, Chevrolet, Citroеn, Ford та інші. Також у виставці беруть участь представники російського автопрому: АвтоВАЗ, ГАЗ, ТагАЗ, УАЗ.

Учасники салону покажуть 77 прем'єр, крім реальних автомобілів відвідувачі побачать 20 концепт-карів. З обіцяних восьми світових і семи європейських прем'єр московського автосалону тільки дві - середнього цінового сегменту: Ford офіційно показав оновлений Mondeo і вперше в Європі - Focus седан. Решта новинок, як і більше половини російських прем'єр, розрахована на заможних покупців.

Уперше в московському автосалоні бере участь Bentley: компанія проведе російську прем'єру найдорожчої моделі в історії - Mulsanne ціною від 450 до більш ніж 600 тис євро. Купити Mulsanne цього року вже не вдасться: річна квота для Росії в сім автомобілів уже вибрана.

Porsche влаштує світову прем'єру найдинамічнішого серійного автомобіля в історії марки - 911 Gt2 RS. Цей спорткар з двигуном потужністю 620 к.с., що розганяється до 100 км/г за 3,5 сек, в Росії коштуватиме 11,5 млн руб. Поки квота Росії на цю модель - один автомобіль (всього їх буде вироблено 500), але вже є чотири люди, які чекають прем'єри, щоб ухвалити рішення про купівлю спорткара.

Крім того, в Москві відбудуться світові дебюти оновленого Mercedes CL-Class, нового Maybach, оновлених кроссоверов Land Rover, Range Rover і Freelander 2, представницького седана Renault Latitude і Jaguar XJ Sentinel.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1099 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ