Чт, 2024-04-18, 08:17


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Лютий » 23 » На отримання титулу "Міс Україна 2016" стартував відбір претенденток
18:35
На отримання титулу "Міс Україна 2016" стартував відбір претенденток
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Національний комітет конкурсу краси "Міс Україна" оголосив про початок всеукраїнського кастингу дівчат, які будуть боротися за корону і почесний титул "Міс Україна 2016".

Про це на прес-конференції у вівторок, 23 лютого, повідомила виконавчий директор Нацкомітету "Міс Україна" Ірина Копаниця, передає УНІАН.

Вона зазначила, що переможниця конкурсу представлятиме Україну на світовій арені серед красунь з більш ніж 120 країн на конкурсі "Міс Світу", пряму трансляцію якого щороку дивиться понад 2 млрд глядачів.

Кастинг-директор Нацкомітету "Міс Україна" Єлизавета Чепель повідомила, що складено графік кастингів у різних містах України. Вчора вже відбувся кастингу у Вінниці. Найближчі кастинги будуть проведені: в Ужгороді - 25 лютого, Івано-Франківську - 29 лютого.

"Ми будемо виставляти графіки кастингів на нашому сайті, тому слідкуйте, приходьте. Ми вас всіх чекаємо", - наголосила Чепель.

За її словами, торік участь у кастингах взяли близько 15 тис. дівчат з 40 міст України.

"Цьогоріч хотілось би бачити ще більше дівчат, ми максимально намагатимемося зацікавити їх", - зазначила представниця оргкомітету конкурсу.

Серед критеріїв відбору – зріст має бути не нижче ніж 170 см, вік – від 17 до 24 років. За словами Чепель, все більше приходить на кастинг дівчат, начитаних, розумних, які знають вже по кілька мов.

"Що більше у дівчини захоплень, то цікавіша вона для нас, бо якщо дівчина нічим не займається, вона мало розвинута, нічого не знає і не може бути обличчям України, представляти Україну на "Міс Світу". Хочу сказати також, що багато дівчат зараз вдаються до послуг хірургів для зміни своєї зовнішності. Ми це не вітаємо, це великий мінус і це не для участі в нашому конкурсі, тому що ми шукаємо природну красу", - наголосила Чепель.

На прес-конференції зазначалось, що цього року розширено географію місць проведення кастингів, крім міст-мільйонників відбіркова комісія планує приїхати в найвіддаленіші куточки країни.

"Ми також хочемо звернути увагу дівчат з маленьких міст, таких як Кривий Ріг, Запоріжжя, Суми. Ми дуже великі сподівання покладаємо на них. Тому що часто "родзинку" знаходять саме в якихось глибинках", - сказала Чепель.

Кастинги проводитимуться протягом двох місяців, тобто до травня. Починаючи з 1 лютого на сайті Конкурсу вже зареєстровано більш ніж 500 анкет охочих взяти участь у кастингу. Заповнити анкету можна за посиланням http://missukraine.ua/ua/

Копаниця звернула увагу, що Конкурс підтримує низку благодійних проектів, які буде розвивати і надалі.

"Ми вважаємо, що дівчина не може бути просто красивою і все. За цим має щось стояти. Красива жінка привертає увагу більше до себе, до своїх проектів, ініціатив. І ці ініціативи повинні бути правильними. І ми активно хочемо розвивати ці напрямки", - сказала Копаниця.

Нагадаємо, Національний конкурс "Міс Україна" проводиться щорічно з 1991 року і має ексклюзивне право представлення нашої країни на Міжнародному Конкурсі "Міс Світу". Торік за корону першої красуні країни змагалися 25 конкурсанток з різних регіонів, а здобула її 18-річна киянка, студентка Національного університету харчових технологій Христина Столока.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 880 | Додав: adminA | Теги: старт, відбір претенденток, титул Міс Україна 2016
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ