Сб, 2024-05-04, 09:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Серпень » 26 » На польському кордоні командування НАТО провело секретну нараду із Залужним, – The Guardian
21:40
На польському кордоні командування НАТО провело секретну нараду із Залужним, – The Guardian
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Як з'ясувалося, понад тиждень тому дехто з військового командування НАТО вирушив до секретного місця на польсько-українському кордоні. Там вони провели нараду з Валерієм Залужним.

Як зазначають журналісти, це була незвичайна зустріч. Залужний приїхав з усією своєю командою. А тривала вона впродовж п'яти годин.

Якою була мета зустрічі

Кажуть, що вона мала допомогти перезавантажити військову стратегію України. На порядку денному головним питанням було те, що робити з зупинкою українського контрнаступу, пишуть у виданні. Також обговорювали плани бойових дій, які очікують нас узимку.

Звернімо увагу! Присутнім був не лише військовий керівник НАТО, американський генерал Крістофер Каволі. Також був адмірал сер Тоні Радакін, найвищий військовий офіцер Великої Британії. Його називають важливим гравцем у допомозі Україні подолати російських окупантів.

Слід розуміти, що це була не перша така розмова. Зустріч відбулася після того, як Радакін поїхав без британських міністрів до Києва. Там він провів неанонсовану 45-хвилинну зустріч з Володимиром Зеленським. Її мета – краще зрозуміти стратегію України та те, як Захід може допомогти нам.

Також показали фото Радакіна, зроблене на польському кордоні. На світлині також Залужний і Каволі. Кадр демонструє теплоту стосунків між військовими.

Цікаво, що британські джерела неохоче розповідають про результати зустрічі. Водночас з Заходу надходять сигнали, що після дискусій стратегія змінилася.

"Я думаю, ви бачите, що вони зосереджуються на Запорізькому фронті", – розповів один інсайдер.

Свою заяву він зробив на тлі повідомлень про атаки на Токмак. Звільнення цього міста – крок на шляху до виходу до Азовського моря. А це дозволить перерізати сухопутний міст до тимчасово окупованого Криму.

Залужний активно спілкується з партнерами

На цьому в ефірі телемарафону наголосив радник глави ОП Михайло Подоляк. За його словами, головнокомандувач практично щодня активно спілкується з представниками Міністерств оборони чи Генштабів наших партнерів.

Він підкреслив, що ведеться велика війна. Тож, необхідно вносити корективи щодо тактики та стратегії тих чи інших бойових дій. Корективи слід вносити з урахуванням того, який ресурс є у нас, а який – у ворога.

Наше командування постійно розмовляє з партнерами, пояснює їм, що нам потрібно на тих чи інших напрямках. І ці консультації, підкреслив Подоляк, ідуть постійно.

Тим більше вони ідуть з партнерами зі США і Великої Британії, які найбільше, до речі, розуміють, що відбувається по лінії фронту і найбільше консультують пана Залужного, – зазначив він.

Михайло Подоляк зауважив, що в прямому ефірі озвучувати, що обговорюють на зустрічах не буде. За його словами, слід дочекатися, що росія програє. Після цього з'являтимуться мемуари від різних генералів, які "розповідатимуть, на якому етапі та про що говорили".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 140 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ