Ср, 2024-04-24, 13:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 24 » На Женевському автосалоні Aston Martin покаже купе Virage і кабріолет Virage Volante
14:31
На Женевському автосалоні Aston Martin покаже купе Virage і кабріолет Virage Volante
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

На Женевському автосалоні Aston Martin покаже новітнє купе Virage і кабріолет Virage Volante. Це ім'я вже зустрічалося в історії британської марки - Aston Martin Virage випускався в 1988-1995 рр. минулого століття. Машина базується на платформі V/H (Aston Martin DBS) і займе нішу між Aston Martin DB9 і DBS. Відповідно, і технічні характеристики у автомобіля будуть "проміжними", щоб не конкурувати безпосередньо з двома побратимами, пишуть "Автоновости".

Машина отримала шестилітровий дванадцятициліндровий двигун потужністю 497 к.с., 570 Н•м (у Db9 477 к.с., у DBS - 517 к.с.) з яким агрегатується шестиступінчаста автоматична КПП ZF Touchtronic II.

Англійці дуже пишаються тим, що їм вдалося добитися ідеального балансу автомобіля 50:50, що позитивним чином позначиться на керованості спорткара. До першої сотні Aston Martin Virage розгониться за 4,6 с, а максимальна швидкість становить 299 км/г. Aston Martin DB9 і DBS ту ж саму вправу виконують за 4,8 (306 км/г) і 4,3 с (307 км/г) відповідно.

За словами глави Aston Martin доктори Ульріха Беца, "Aston Martin Virage узяв від DBS досконалу техніку, а від DB9 і Rapide - високий комфорт".

Щодо комфорту можна не сумніватися - обробка салону займає 70 людино-годин, тобто третина від всього часу витраченого на збірку машини. Aston Martin Virage випускатиметься або з посадочною формулою 2+2, або з двомісним салоном (опція). У останньому випадку англійці обіцяють вищі динамічні характеристики.

З інших особливостей машини варто зазначити електроннокеровану підвіску Adaptive Damping System, карбоно-керамічні гальма, систему стабілізації DSC, 700-ваттну аудіосистему з Dolby Prologic II, супутникову навігацію, біксенонові фари і круїз-контроль. Причому все це входить в базове оснащення машини.

Aston Martin Virage випускатиметься на заводі в місті Гейдоне і продаватися в 41 країні світу за ціною близько 150 000 фунтів стерлінгів. Дилери вже почали прийом заявок, а перші машини надійдуть до покупців не раніше літа цього року.

Слід зазначити, що раніше Aston Martin розпочав серійний випуск свого найменшого автомобіля, який отримав назву Cygnet. Поки що машину випускають тільки в комплектації Launch Editions і забарвлюють лише в два кольори: чорний і білий.

У основі Aston Martin Cygnet лежить японська Toyota iQ. Правда, автомобіль, що випускається під брендом Aston Martin, буде багатшим за iQ. Так, в базову комплектацію машини входитимуть стильні легкосплавні диски, сидіння тут оброблені дорогою шкірою (такою ж, яка використовується при обробці спортивних Aston Martin), в списку "наворотів" є навігаційна система, система запуску двигуна без ключа, 9 подушок безпеки і багато іншого.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 895 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ