Пт, 2024-03-29, 01:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 24 » Національний цирк України запрошує на нову програму "Страшно! Весело! Смішно!"
16:56
Національний цирк України запрошує на нову програму "Страшно! Весело! Смішно!"
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/

  Національний цирк України 24 вересня відкриває новий сезон у Києві програмою "Страшно! Весело! Смішно!".

До уваги публіки цього разу представлені відомі й нові номери у виконанні тільки українських артистів. Перший неймовірний номер - акробатичний виступ групи артистів на довгій пружній доріжці в супроводі мелодійних українських пісень, передає Інтерфакс-Україна.

Неординарний підхід до циркової програми продемонструвала команда трюкачів під керівництвом Олега Рибченка. Під звуки рок-музики акробати-байкери виконують складні стрибки на гумових балонах.

Вражає глядачів номер людини-вогню - артиста Сергія Неклеця. Енергійний, пристрасний і запальний танець з охопленими вогнем смолоскипами розбудить навіть найчерствіше серце.

Заворожливе і лячне видовище, від якого неможливо відірвати погляд, - атракціон "Колесо сміливості" ("Колесо смерті"). Артисти піднімаються на висоту понад 13 метрів всередині конструкції, що складається з двох коліс, з'єднаних "містком". Спритникам доводиться балансувати всередині колеса, яке крутиться навколо своєї осі, розраховуючи тільки на власну витримку і рівновагу. Номер виконується без страховки.

Про непрості стосунки між чоловіком і жінкою оповідає чуттєве повітряне танго. Артистка легко парить над залом в невагомому танці без страховки.

Безстрашні амазонки на струнких конях - притягальне видовище для шанувальників витонченості та грації.

Традиційно порадували своїми виступами тварини. У цій програмі представлено номер з групою екзотичних звірів. Під керівництвом народної артистки України та СРСР Людмили Шевченко мавпи, собаки, дикобрази, дикі кабани, єнот і єнотовидний собака, кішка і миші виконують різні трюки.

Неодмінно сподобається публіці номер з левами й тиграми. На манежі розгортається атракціон у вигляді невимушеного спілкування дресирувальників з цими величними тваринами, які показують себе то примхливими і неслухняним, то серйозними та небезпечними.

Справжньою сенсацією став атракціон за участю крокодилів (під керівництвом Юрія Матвієнка). На манежі одночасно перебуває аж 20 небезпечних рептилій. Їхній наставник дивує різними "аспектами відносин" з тваринами, наприклад, обніманням і поцілунками з крокодилом, він також кладе голову в пащу хижака.

Захоплення та сміх дітей і дорослих викликають своїми віртуозними жартами й оригінальними номерами клоуни Гоша і Шурік - брати Костянтин і Олег Герасименки. Програма "Страшно! Весело! Смішно!" триватиме з 24 вересня по 12 грудня по п'ятницях, суботах і неділях.

А в 2007 році українська акробатична група "Ляльки" отримала головний приз Московського міжнародного Фестивалю-конкурсу циркового мистецтва.

Гендиректор Національного цирку України вважає, що цирк має бути державним

Генеральний директор – художній керівник Національного цирку України, народний артист України і СРСР Володимир Шевченко впевнений, що цирк повинен бути державним, а не приватним.

"Ні, ні, ніколи!.." – категорично сказав Шевченко на брифінгу перед початком презентації нової програми "Страшно! Весело! Смішно!" у четвер, відповідаючи на запитання, чи не повинен цирк бути приватним, щоб повністю заробляти самостійно.

Він пояснив, що наразі фінансування цирку здійснюється "наполовину": "Нам дають 60% бюджету на зарплату, для того щоб утримувати будівлю... Решту ми заробляємо самі".

Шевченко зазначив, що в цьому сезоні не виступатиме, при цьому висловив готовність до такого кроку. "Я можу хоч зараз вийти (на манеж – ред.), але це буде нецікаво". Крім того, він пожартував: "Ну, якщо прийде пан Янукович, я вийду".

Гендиректор Національного цирку запевнив, що нова програма "Страшно! Весело! Смішно!" повністю виправдовує свою назву: "Буде багато нового і цікавого".

Шевченко розповів, що нинішня програма є 150-м сезоном київського цирку, починаючи з моменту його заснування.

"Я хотів зібрати такий колектив, в якому були б тільки українські артисти. Це майстри українського цирку, у яких за спиною міжнародні фестивалі циркового мистецтва... Тут (у новій програмі – ред.) немає жодного іноземця", – повідомив керівник цирку.

Він додав, що виникли деякі труднощі з добором артистів і номерів: "Було важкувато... Багато артистів працюють за кордоном, сезони там ще не закінчилися".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1304 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ