Чт, 2024-03-28, 15:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 14 » Найбагатша жінка світу - неврівноважена
16:00
Найбагатша жінка світу - неврівноважена
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Лікарі заявили про "погіршення розумових і фізичних здібностей" власниці косметичної імперії L'Oreal 88-річної Ліліан Бетанкур й ухвалили, що її слід взяти під "посилену опіку", передає РИА "Новости" з посиланням на французькі ЗМІ.

Як зазначає видання, троє лікарів, призначених у листопаді суддею у справах опіки для дослідження стану здоров'я мільярдерки, у спільній доповіді повідомили "про загальне погіршення розумових і фізичних здібностей" Бетанкур і вважають, що в даному випадку йдеться про "порушення мозкової діяльності".

За словами медиків, для захисту Бетанкур від складнощів повсякденного життя і захисту її майна необхідно забезпечити їй "посилену опіку". Такий захід передбачає, що лише опікун може отримувати гроші опікуваної особи і зобов'язується стежити за витратами опікуваного.

Експертизу стану здоров'я Бетанкур було проведено ще наприкінці травня, а копію доповіді групи лікарів передали доньці власниці L'Oreal 8 червня.

Минулого тижня дочка власниці косметичної імперії L'Oreal Франсуаза Бетанкур-Мейєрс знову вирішила домогтися зміни умов опіки над старою матір'ю.

Попередня суперечка про визнання власниці L'Oreal завершилася наприкінці 2010 року, коли мати і дочка домовилися підписати мирну угоду і виступили із заявою про завершення судової тяганини. У січні цього року керувати фінансами Бетанкур було доручено адвокатові Паскалю Вільхельму. Проте незабаром його дії перестали влаштовувати дочку, і вона вирішила затіяти нову тяганину.

У вівторок, 7 червня, Бетанкур-Мейєрс звернулася до суду з позовом, в якому ставить під сумнів дії нинішнього оточення Ліліан Бетанкур. У своєму позові вона указує на те, що лікарі звели навколо її матері непереборний заслін і висловлює побоювання, що оточення Бетанкур може використовувати її слабкість в особистих цілях. Зокрема, вона ставить під сумнів нещодавні інвестиції Бетанкур у фірму, адвокатом в якій працює той-таки Вільхельм.

Справа Бетанкур почалася кілька років тому з позову доньки мільярдера, яка запідозрила фотографа, художника і письменника Франсуа-Марі Баньє у виманюванні у її матері подарунків і грошових пожертвувань на суму близько мільярда євро. Потім до справи було долучено записи розмов у будинку Бетанкур, які призвели до додаткового розслідування.

Із записів, а також зі свідчень свідків виходило, що Бетанкур могла незаконно виводити капітали за кордон і фінансувати у 2007 році частину виборчої кампанії Ніколя Саркозі, який балотувався у президенти Франції. Крім того, справа зіпсувала репутацію колишнього міністра фінансів і праці Еріка Верта. Його дружина Флоранс працювала в компанії з управління капіталами Бетанкур, а її начальник - Патріс де Местр - отримав з рук Верта орден Почесного легіону.

У рамках розслідування і дочка, і мати неодноразово зверталися до суду. Франсуаза вимагала визнати Ліліан недієздатною і взяти під опіку, а Ліліан звинувачувала доньку в "психологічному насильстві".

У грудні 2010 року вони виступили із спільним комюніке, в якому оголосили про завершення судових суперечок. За словами матері і дочки, ухвалене рішення "дозволило їм знов знайти сімейну гармонію" і зайнятися майбутнім їхньої сімейної компанії - L'Оreal. Баньє, який вже встиг виступити з судовими позовами, також погодився відмовитися від них.

Ліліан Бетанкур - друга в списку найбагатших жінок світу і п'ятнадцята у списку найбагатших людей зі статком 23,6 млрд доларів, за оцінкою журналу Forbes.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1005 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ