Пт, 2024-04-19, 08:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 28 » Найкращі автомобілі 2012 року назвав чоловічий журнал Playboy
11:37
Найкращі автомобілі 2012 року назвав чоловічий журнал Playboy
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Чоловічий журнал Playboy склав свій список "Найкращих автомобілів" в різних класах, підбивши короткі підсумки року, що минає, передає "Автовести".

"Chrysler рятує свого рятівника, утримуючи Fiat від краху. Toyota і Honda надолужують згаяне. Hyundai і Kia піддають жару. Детройт взагалі шокує, видаючи одні з найкращих автомобілів в історії. Ціни на бензин варіюються близько 4,5 долара за галон, отож електрокари хоч і надалі поліпшуються, але революцію поки що не влаштували. Porsche, Benz, BMW і Audi досі задають стандарти, тоді як пачка в 25 "штук" дозволить купити динамічне, задньоприводне японське спорткупе. І навколо ще повно всього цього екзотичного металу - McLaren, Ferrari, Jaguar. Ми всі випробували і зібрали найбільш гідних з-поміж нових моделей", - зазначає видання.

Найкращим з найкращих став Porsche 911 в сьомому поколінні. Цей автомобіль, на думку Playboy, заслуговує найвищої похвали.

"Уявіть собі подружку, яка буде всім, чим захочете, і тоді коли захочете, або олімпійця, який обійде Усейна Болта і при цьому буде ще й завжди вишуканим. Це і є нове покоління Porsche 911, машина, яку інженери продовжують покращувати з 1963 року", - характеризує переможця Playboy.

Базова вартість новинки в США становить 82,1 тис дол, але журналові більше сподобався варіант за 93,7 тис дол.

"Найгарячішим" родстером був названий Mercedes-Benz SL550. Новий родстер, на думку Playboy, є "добре спорядженим болідом з повністю алюмінієвим кузовом, тоннами потужності і моментом, який плавить шини".

Найкращим позашляховиком став Range Rover у четвертому поколінні. "Найкращий стає тільки кращим", - так характеризує журнал новинку, відзначивши за результатами тесту, що це ідеальний SUV.

Найкращим спортивним седаном названий BMW 5 Series в М-версії. Автомобіль оснащений турбованим 8-циліндровим двигуном потужністю 560 к.с., "високоінтуїтивною" навігаційною системою, з якою "може впоратися навіть дитина" та іншими принадами, пропонованими підрозділом M GmbH.

Найкращим новачком визнано Cadillac, який випустив на ринок новий ATS.

У номінації "Електрична ера" першою стала Honda зі своїм електромобілем Fit EV. "Цікава стильна маленька штука", як охарактеризував машину Playboy. За даними видання, зарядити автомобіль від 0 до 100% можна швидше, ніж переглянути "Хрещений батько. Частина 2".

Найвигіднішою покупкою Playboy вважає Subaru BRZ і його побратима, що випускається під брендом Scion. "Доступні, стильні задньоприводні японські GT", - вважає Playboy.

У номінації "Американський масл-кар" найкращого вибрати не змогли, так і залишили аж двох претендентів - Chevrolet Camaro ZL1 і Shelby Mustang GT500.

"Найбільш універсальним" став Audi Allroad.

"Відповідальна їзда" - в цій дивній для Playboy номінації найкращим був обраний Mazda3.

"Гаряча екзотика" - в цій номінації переможцем став McLaren MP4-12C. Видання відзначає величезний досвід автомобілебудівної компанії в "Формулі-1", чимала частина якого знайшла відображення і в дорожніх суперкарах марки.

Раніше журнал Playboy представив рейтинг наймодніших і найкрасивіших, на його думку, машин, які можна буде купити в автосалонах. "Автомобілем року", за версією чоловічого журналу, визнано чарівне спортивне купе Mercedes SLS AMG з дверима, що нагадують крила чайки. У список у різних номінаціях внесено ще дев'ять машин, половина з яких належить до економічних моделей.

Крім того, журі європейського конкурсу "Автомобіль року" назвало 35 найкращих автомобілів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1154 | Додав: adminA | Теги: автомобілі 2012 року, Playboy
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ