Чт, 2024-04-25, 21:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Найкращий подарунок: як проявити любов і турботу до тата
12:32
Найкращий подарунок: як проявити любов і турботу до тата
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Найкращий подарунок: як проявити любов і турботу до тата

подарунок тато Тато для дівчинки — чоловік, який з народження став її опорою, підтримкою, і просто людиною, якій завжди можна довіритися. Не важливо скільки їй років — 5, 15, 35 — з кожним роком її любов стає сильнішою, вона хоче турбуватися про близьку їй людину. Особливо порадувати татка хочеться в особливий для нього день.
Збиравшись у магазин подарунків, треба мати чітку відповідь на питання “Що подарувати татові?”. Для цього допоможе розуміння його інтересів і захоплень. Сьогодні ми пропонуємо варіанти презентів за інтересами рідній по крові людині.

Ідеї подарунків татові: вразити можливо

Що цікавого може презентувати донька татусеві? Все залежить від віку, вподобань, характеру батька. Існують речі, яким завжди буде радий представник чоловічої статі, а є предмети, які не сподобаються й засмутять його.

Господарю будинку

Якщо тато на всі руки майстер, йому можна піднести користі інструменти та інвентар. Підбирайте відповідно до навичок і поставленими перед ним завданнями. Не даруйте спінінг, якщо він не рибалить, а купує рибу в магазині. І навпаки, якщо він виконує чоловічу роботу по дому, а не платить за це майстру, то він із задоволенням прийме в подарунок набір ключів, шурупокрут чи ліхтарик з ніжкою на магніті. Ось ще вам кілька ідей:

  • Набір для приготування м’яса на грилі. Це річ, яка допоможе приготувати ситний обід любителю походів і сезону шашликів. Він насолоджується процесом приготування, а ви — смаком їжі. А індивідуальне гравіювання приведе у захват!
  • Зовнішній акумулятор. З ним він зробить світло в домі, навіть якщо весь будинок “в темноті”. І на риболовлю можна взяти, щоб не махати веслами.
  • Майстер-клас із приготування стейків. Вчитися ніколи не пізно, адже бажання смачно поїсти є завжди. Йому розкажуть про тонкощі приготування ідеального стейка й навчать смажити так, що після чергового застілля й шматочка не залишиться!

Чим би не займався чоловік, у нього під рукою має бути набір, з яким він успішно буде завершувати свої господарські справи.

подарунок тато

Презент автолюбителю

Все, що знадобиться для прибирання його “ластівки”, в дорозі або гаражі, завжди приємно порадує власника автомобіля. Приємно й практично — два попадання одним пострілом.

  • Пилотяг для авто. З ним автомобіль буде в чистоті, навіть якщо він часто возить своїх внуків. Із пристроєм, що заряджається від прикурювача, прибирання стане в радість.
  • Відеореєстратор — захист від пригод. Оберіть сучасну модель, яка повідомить про зменшення дистанції чи смуги руху. Зробіть поїздки за кермом безпечнішими.
  • Чохли для сидінь — нове життя старого автомобіля. Він замислювався над продажем свого залізного коня через зовнішній вигляд салону? Трішки магії й новий одяг сидінь змусять полюбити свою машинку ще більше!
  • Тест-драйв Lamborghini — вибухові емоції на все життя! Шкіряний салон, швидкість і тато за кермом — незабутні враження стануть найкращим подарунком!

Власник авто завжди знайде застосування подарункам, пов’язаних з його чотириколісною красунею.

Якщо тато не знає або не хоче організовувати святкування — візьміть ці обов’язки на себе. Для вас у цій справі немає труднощів, а йому приємно, що про нього потурбувалися.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 618 | Додав: admin | Теги: подарунок, Тато
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ