Ср, 2024-04-24, 11:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 30 » Найпопулярніші автомобілі 2012 року назвали автоексперти
15:01
Найпопулярніші автомобілі 2012 року назвали автоексперти
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Аналітичне агентство LMC Automotive, що випускає, серед іншого, прогнози для авторинку, назвало автомобілі, які стануть найпопулярнішими в світі за підсумками 2012 року. Бестселером має стати Ford Focus, передають "Автовести".

Бюджетник від Ford не є найбільш продаваним автомобілем Америки, він навіть не входить до Топ-10 з продажів, зате на інших ринках цю модель розкуповують, як гарячі пиріжки. А тому "Фокус" вийде в лідери світового авторинку за підсумками поточного року, передає Forbes. Надто автомобіль популярний на ринках країн, що розвиваються. Продається автомобіль в 120 країнах світу. У поточному році світові продажі моделі мають сягти мільйона примірників, порахували в LMC Automotive.

Другим номером стане колишній лідер - Toyota Corolla. За прогнозами компанії, продажі цієї моделі досягнуть 966 тис машин. Однією з причин зміщення на другу позицію стали антияпонські протести в Китаї, які сильно похитнули становище автовиробників з Країни Вранішнього Сонця. Продажі Toyota в Китаї виявилися на 25% нижчими від прогнозованих за підсумками року. Однак завдяки стійкому положенню на інших ринках, Corolla все ж залишиться в трійці лідерів.

Замикає Топ-3 Volkswagen Jetta. Компактний німецький автомобіль, який на деяких ринках продається під назвами Vento і Bora, є другою за популярністю серед всіх моделей Volkswagen. На першому місці - Golf. За прогнозом LMC Automotive, за підсумками року Jetta розійдеться по світу "тиражем" 822 тис екземплярів.

Автомобілі марки добре приймають в США і Китаї, двох найбільших для VW ринках, а тому плани на світовий панування до 2018 року виглядають цілком реальними. Вже в 2012 року концерн бореться за друге місце в світі.

На четверте місце вийшов корейський Hyundai Elantra. Продажі бренду впевнено зростають рік від року. Аналітики прогнозують, що за підсумками 2012-го результат "Елантри" становитиме 777 тис машин.

П'яте місце посідає Ford Fiesta. У США ця модель ще менш популярна, ніж Focus, зате європейським покупцям сподобалася. За підсумками року світові продажі Fiesta можуть сягнути 728 тис екземплярів.

Бестселер VW у загальному рейтингу посів аж шосте місце. У США, наприклад, Golf програє навіть Passat. Експерти вважають, що за підсумками 2012 результат VW Golf сягне 726 тис автомобілів.

На сьоме місце вийшов найбільш продаваний в Америці автомобіль - бізнес-седан Toyota Camry. Аналітики вважають, що в поточному році в світі буде продано 705 тис автомобілів. До слова, в США продажі Camry становлять приблизно 400 тис машин на рік.

Ще один Volkswagen опинився на восьмому місці - субкомпакт Polo. У США ця модель взагалі не продається (офіційно, принаймні). Зате в Європі і на інших ринках Polo досить популярний. LMC Automotive впевнений, що в цьому році продажі моделі становитимуть 704 тис екземплярів.

Перший представник General Motors і за сумісництвом бестселер концерну - Chevrolet Cruze - посідає дев'яте місце. Очікується, що продажі Cruze по всьому світу сягнуть 694 тис машин.

Замикає десятку лідерів світового авторинку Honda Civic. За прогнозами, в поточному році буде реалізовано 638 тис екземплярів цієї моделі.

Нещодавно чоловічий журнал Playboy склав свій список "Найкращих автомобілів" в різних класах, підбивши короткі підсумки року, що минає. Найкращим з найкращих став Porsche 911 у сьомому поколінні. Цей автомобіль, на думку Playboy, заслуговує найвищої похвали.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1288 | Додав: adminA | Теги: найпопулярніші автомобілі 2012 року
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ