Пт, 2024-04-19, 18:43


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 26 » Найуспішніші зірки України: спортсмени "крутіші" за співаків
14:41
Найуспішніші зірки України: спортсмени "крутіші" за співаків
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

У професійному спорті все влаштовано за законами шоу-бізнесу. Про це свідчить рейтинг журналу "Фокус". Вперше за весь час його існування на першій позиції у списку зірок виявилися спортсмени.

Перше місце серед найуспішніших зірок зайняли Віталій та Володимир Клички. Доходи братів Кличко за сезон 2010-2011 становлять близько 35-40 млрд євро.

Глядацький інтерес до братів не слабшав ніколи, але цьогоріч завдяки одному з найбільш очікуваних боїв десятиліття - зустрічі Володимира Кличка і Девіда Хея - увага до боксерів була особливо пильною. Тільки один цей поєдинок, за підрахунками німецьких ЗМІ, приніс дохід від 5 до 16 млн євро.

Доходи братів Кличко більш ніж в 20 разів перевищують заробітки зоряного дуету, який зайняв друге місце в рейтингу - Потапа та Насті. Зірки сцени за цей же сезон заробили "всього" 2 млн доларів.

Третє місце в рейтингу найуспішніших зірок за версією "Фокуса" зайняла студія "95-й квартал", отримавши близько 880 тис доларів. Найбільш значущою подією року для шоуменів став випуск фільму "Службовий роман. Наш час" (бюджет 5 млн дол, збори 14,6 млн дол), в якому Володимир Зеленський виступив співавтором сценарію і виконавцем головної ролі.

За ними в списку йдуть футболіст Андрій Шевченко з 3,2 млн дол доходу і група "Бумбокс". Шевченко увійшов до десятки найкращих бомбардирів України; став обличчям рекламних кампаній Pepsi і PokerStars в Україні.

Замикають десятку найуспішніших українські співачки: Ані Лорак, Віра Брежнєва, Тіна Кароль, Джамала та Йолка. Йолка стала своєрідним відкриттям рейтингу. Артистка з Ужгорода була відома в основному в Росії, але після участі в шоу "Х-фактор" як члена журі та випуску синглу "Прованс" популярність Йолки в Україні зросла.

Місця серед зірок українського шоу-бізнесу та спорту розподілялися з урахуванням трьох критеріїв: доходів, уваги преси та інтересу інтернет-аудиторії. Крім того, при ранжируванні виконавців видання враховувало і кількість ротацій. Пункти "Увага преси", "Інтерес аудиторії" до знаменитостей і "Ротації" (для виконавців) разом склали критерій "Популярність", який "Фокус" вираховував в балах і за яким складено рейтинг. У нинішньому році журнал не оцінював популярність і доходи телеведучих.

Зіркам спорту стати популярними допомагає закордон

Українські зірки спорту заробляють більше за артистів. Багато в чому завдяки тому, що спортсмени досягають успіху не тільки на національній, а й на міжнародній арені. Наприклад, півзахисник збірної України і мюнхенської Баварії Анатолій Тимощук (№ 19), за оцінкою Фокуса, заробив майже 4,5 млн дол, а Андрій Шевченко (№ 4) у київському "Динамо" - більше 3,2 млн дол. Тимощук і Шевченко, які отримують солідну зарплату у футбольних клубах, збільшили свій прибуток за рахунок рекламних контрактів.

Торішні лідери - "Фабрика зірок-3" - зовсім залишилися за межами рейтингу. Після закінчення проекту їх популярність померкла так само стрімко, як і миттєво спалахнула. Єдиною "зірочкою", якій вдалося залишитися в списку, стала Еріка (№ 26). Це можна пояснити тим, що молодою виконавицею серйозно зайнявся продюсер Сергій Кузін, який продовжує розкручувати екс-фабрикантку.

Міцніше на зірковому олімпі України закріпилися випускники другої "Фабрики". Макс Барських, учасники гурту "ДіО.фільми" і Real O стали цілком успішними артистами. І хоча до гонорарів своєї зоряної наставниці Наталії Могилевської молодим виконавцям ще далеко, їх популярність і доходи ростуть з кожним роком.

Поверненням року став Олег Скрипка, у якого у зв'язку з 25-річчям групи був щільний концертний графік. Крім того, артист запустив новий проект "Джаз-кабаре Олега Скрипки" і записав новий альбом.

У минулому році список найуспішніших зірок очолив не один артист, а ціле сузір'я - проект "Фабрика зірок-3", Віталій Кличко увійшов в ТОП-десятку. А в 2009-му році рейтинг очолили Потап і Настя Каменських, до трійки також увійшли "95-й квартал "і Володимир Кличко.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1206 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ