Пт, 2024-03-29, 03:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 6 » Народна рада вимагає усунення президента Януковича
12:56
Народна рада вимагає усунення президента Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Києві за ініціативи громадської організації воїнів-афганців "Ніхто крім нас", громадянського руху "Спільна справа" та ще низки громадських об'єднань утворено Народну раду України, головним завданням якої визначено усунути з посади президента Віктора Януковича, повідомляє УНИАН з посиланням на прес-службу ГР "Спільна справа".

"Таке рішення стало наслідком ігнорування Януковичем звернення Форуму громадянського суспільства від 14 жовтня 2011 року".

"У зверненні, в якому громадська організація "Ніхто крім нас" та інші учасники Форуму довели до відома президента про свою вимогу щодо негайного розпуску Верховної ради VI скликання та звернулися до нього із закликом дати офіційну відповідь на запитання, чи готовий він як гарант Конституції забезпечити право народу на відкликання своїх представників з органів влади", - йдеться у повідомленні.

У ньому також сказано, що "Народна Рада України створила Координаційний комітет, завдання якого – прийняття оперативно-тактичних рішень". До комітету увійшли по одному представникові від усіх областей України, міст Києва та Севастополя.

"У найближчі дні має бути прийняте рішення про початок Всеукраїнської акції протесту у Києві, метою якої є негайне припинення повноважень президента Януковича та Верховної ради VI скликання", - повідомили у прес-службі "Спільної справи".

Нагадаємо, 3 листопада депутати Львівської міської ради висунули вимогу про відставку уряду Азарова-Тігіпка і розпуску Верховної Ради.

У своїй заяві депутати висловили хвилювання у зв’язку з "тенденцією до дедалі більшої концентрації влади, показового нехтування думкою суспільства і волею виборців, курсу на побудову поліцейської держави, демонстративне відгородження від народу залізними парканами та поліцейськими кийками".

Верховну Раду, вважають депутати, перетворено в "додаток до Адміністрації президента".

"Парламентська більшість з регіоналів, їхніх сателітів і перебіжчиків-"тушок" жодним чином не віддзеркалює справжні настрої і цінності більшості українців", - заявляє Львівська міськрада.

"Уряд Азарова став колективним псевдонімом вузької групи олігархів. Численні антисоціальні ініціативи уряду викликають щораз глибше масове невдоволення українців. Фактично уряд Азарова – це уряд класової війни олігархів проти українського народу", - мовиться у повідомленні.

Нагадаємо, люди, обурені чинною владою, вийшли на вулиці: українські міста охопили протести. Сьогодні крім центрального мітингу в столиці, протестувати почали і жителі інших міст України, таких як: Донецьк, Полтава, Одеса, Запоріжжя і Харків.

Варто зазначити, що під стінами Верховної Ради зібралися активісти, що представляють 250 громадських і профспілкових організацій з усіх регіонів України. Вони погрожують розпочати загальнонаціональний страйк, якщо не буде розпуску Ради.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1089 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ