Чт, 2024-04-25, 13:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Травень » 6 » НАТО: Путін не введе війська, обмежиться підтримкою заворушень
12:24
НАТО: Путін не введе війська, обмежиться підтримкою заворушень
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За словами командувача військами НАТО у Європі американського генерала Філіпа Брідлава, президента РФ Володимира Путіна влаштовує ситуація на Сході Україні, отож йому не потрыбне введення військ в Україну. Про це повідомляє Еспресо.TV із посиланням на офіційний сайт Атлантичної ради США.

"Президент Росії Володимир Путін здатний анексувати частини України просто шляхом заохочення заворушень серед проросійських сил всередині країни", - сказав генерал Філіп Брідлав, командувач силами США і НАТО у Європі.

За словами Брідлава, півтора-два тижні тому він бачив військове вторгнення як найбільш імовірний варіант розвитку подій в Україні.

"Нині я все ще не знімаю таку можливість з порядку денного - Путін усе ще може використовувати її, його сили найближчим часом готові зробити це, але він може бути в змозі виконати свої завдання завдяки простим заворушенням, що їх його війська зараз чинять у Східній Україні".

Брідлав каже, що заворушеннями в Україні "абсолютно точно керують уповноважені з Росії".

"Якщо Путін продовжить добиватися успіху в розпалюванні заворушень і "розпалюванні недовіри до уряду Києва, Путін не буде перетинати кордон регулярними військами", - вважає генерал.

Брідлав зазначив: "Це, по-моєму, найбільш неприємний шлях розвитку подій, оскільки якщо війська Росії не перетнуть кордон України, то багато хто захоче якомога швидше повернутися до звичайних ділових відносин, а я не думаю, що анексія Криму - звичайний бізнес".

Генерал додав, що події в Україні й політика Росії вимагають збільшення військових витрат НАТО, передає "Інтерфакс-Україна".

25 квітня в. о. голови адміністрації президента України Сергій Пашинський заявив, що в разі перетину російськими військами українського кордону Україна вважатиме це військовим вторгненням і вдасться до адекватних дій.

У Державній прикордонній службі України повідомляли, що військовослужбовці та військова техніка збройних сил Росії і далі перебувають поблизу східних кордонів України.

Росія підвищує військову активність у Тихому океані

Росія підвищує військову активність у Тихоокеанському регіоні. Про це заявляє командувач тихоокеанських військово-повітряних сил США генерал Герберт Карлайл. Він пов’язує це із ситуацією в Україні. Карлайл каже, що наразі Росія демонструє свої можливості та збирає інформацію про військові навчання США, передає Радіо Свобода. За інформацією американського генерала, російські військові літаки великої дальності виходили на бойове патрулювання до берегів Каліфорнії та американського тихоокеанського острова Гуам. За словами Карлайла, американський військовий літак перехопив російський стратегічний бомбардувальник, який летів до берегів Гуаму. Герберт Карлайл повідомляє про посилення російського повітряного патрулювання побіля Японії та Кореї. Виступаючи у Центрі стратегічних та міжнародних досліджень у Вашингтоні, Карлайл зазначив, що Росія збільшує ще й активність свої кораблів у Тихоокеанському регіоні.
 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1049 | Додав: adminA | Теги: ВІЙСЬКА, Путін, підтримкою заворушень, НАТО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ