Чт, 2024-04-25, 17:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 22 » Науковці з'ясували, чому жінки займаються сексом
16:57
Науковці з'ясували, чому жінки займаються сексом
Інші останні Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива на сайті holosUA.com/

Коли жінки займаються сексом не з кохання, вони мають на те низку інших причин. Дослідники вирішили з'ясувати, навіщо жінки вступають у статевий зв'язок, і були здивовані: виявилося, у більшості випадків не через пристрасть, а зовсім з інших, доволі "неромантичних", причин.

Викладачі психології в університеті Техасу Сінді Местон і Девід Басс, автори книги "Чому жінки займаються сексом", впевнені: часто представниць прекрасної статі "тягне" на інтим почуття жалості до чоловіка, бажання позбавитися від головної болі і навіть "подякувати за гарну вечерю".

Всього в книзі описані 200 причин подібної поведінки. Дослідники опитали 1006 жінок і отримали деякі дуже дивні відповіді.

Деякі жінки зізналися, що секс для них - частина духовного досвіду, спосіб наблизитися до Бога. Інші вважають секс "ліками від мігрені", способом поліпшити "сексуальні навички" і "колір обличчя".

Зустрічаються і такі причини: "Я займаюся сексом, щоб розігнати нудьгу", "Я займалася сексом з декількома хлопцями, тому що мені було їх шкода". Кожна десята жінка хоча б раз використовувала секс як подяку за подарунок або вечерю.

Однак більшість (84%) зізналися: вони займалися сексом, щоб не порушувати спокій і гармонію у своїх стосунках з партнером.

"Дослідження показало, що більшість чоловіків вважають більшість жінок, принаймні, трохи сексуально привабливими. Тоді як більшість жінок не бачать сексуальної привабливості у чоловіках взагалі", - зауважили автори дослідження.

А ось інші американські науковці розкрили природу кохання. Антрополог зі США доктор Хелен Фішер близько 30 років вивчала це почуття і з'ясувала, що, виявляється, все залежить від гормонів, які формують типи особистості.

Доктор Фішер умовно розділила всіх людей на чотири різних типи - дослідники, будівельники, керівники та учасники переговорів.

"Керівника" формує високий рівень тестостерону. Представники цієї групи є рішучими і вимогливими. Вони вважають за краще говорити навпростець і мають стратегічне мислення. Ті, у кого домінує гормон дофамін, є "дослідниками". Вони завжди прагнуть до новизни як у взаєминах, так і в повсякденному житті.

У разі домінування серотоніну люди, як правило, демонструють спокій і вірність, тому їх Фішер позначила як "будівельників". Надлишок естрогену властивий творчим і чуйним натурам з розвиненими соціальними навичками. Такий тип особистості отримав назву "учасника переговорів".

За словами антрополога, успіх або провал у будь-яких стосунках залежить від того, як точно панівні риси нашої особистості збігаються з інтересами наших партнерів.

Раніше повідомлялося, що науковці викрили міф про кохання з першого погляду. Як вважають психологи, для зародження кохання потрібен рік, а "іскра", яка пробігає між чоловіком і жінкою, - лише бажання сексу.





За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива | Переглядів: 1108 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ