Пт, 2024-04-26, 23:58


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 16 » Невідомий зафільмував Тимошенко в СІЗО на мобильний. ВІДЕО
19:45
Невідомий зафільмував Тимошенко в СІЗО на мобильний. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко переконаний, що Апеляційний суд Києва залишить у силі вирок щодо "газової справи" Печерського районного суду міста Києва для його підзахисної, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Вчора відбулося судове засідання у справі Тимошенко, яке насправді розставило всі крапки над "і". По суті, подальше слухання справи втрачає будь-який сенс. Я впевнений в тому, що вирок Печерського суду залишать у силі без змін, і Тимошенко буде засуджена остаточно до семи років тюремного ув'язнення", - сказав він журналістам у четвер у Києві біля будівлі Лук'янівського СІЗО, куди він прийшов, щоб відвідати Тимошенко.

Захист Юлії Тимошенко також вимагає порушити кримінальну справу проти ГПУ за тиск на представників цивільного позивача.

Власенко нагадав, що напередодні Апеляційний суд відмовився заслухати як свідка екс-співробітника "Нафтогазу" Ігоря Костя, який заявляв про безпідставність цивільного позову до Тимошенко і формування його на вимогу Генпрокуратури.

"Ці свідчення як мінімум є підставою для скасування вироку і закриття кримінальної справи за відсутністю складу злочину", - заявив Власенко.

"Також це є підставою для порушення кримінальної справи проти співробітників Генпрокуратури, які тиснули на "Нафтогаз". До речі, таку заяву буде подано найближчими днями до ГПУ", - повідомив адвокат.

Він також додав, що засідання Апеляційного суду за скаргою на повторний арешт Тимошенко призначено на 10-ту ранку 16 грудня.

Брифінг під СІЗО фіксував на непрофесійну відеокамеру представник СБУ, якого впізнав Власенко.

За словами адвоката, цей же чоловік минулого тижня фільмував прибуття на виїзне засідання в СІЗО уповноваженої Ніни Карпачової, "яка, користуючись статусом, домоглася, щоб він пред'явив свої документи".

Власенко попросив цю людину повторно показати документи при журналістах. У відповідь чоловік спочатку сказав, що "він із сусіднього будинку", потім заявив, що "Власенко щось плутає", а зрештою просто зник з місця події.

Нагадаємо, Тимошенко утримують у СІЗО з 5 серпня 2011 року. 11 жовтня суд засудив її до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень при підписанні "газових контрактів" з РФ в 2009 році. Розгляд апеляції на це рішення буде продовжено 13 грудня.

Крім того, проти Тимошенко розслідуються інші кримінальні справи, зокрема щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ).

Захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що, згідно з постановою Шевченківського райсуду, екс-прем'єра заарештували безстроково, "на все життя".

Євгенія Тимошенко втратила надію: вона не вірить у справедливий суд над мамою

Донька екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенія втратила надію на справедливий розгляд "газової справи" в Апеляційному суді Києва.

Про це Євгенія Тимошенко сказала в Брюсселі на засіданні робочої групи Європейської народної партії Комітету регіонів ЄС.

"Надії на справедливий розгляд її справи в апеляційному суді не залишилося", - сказала дочка Тимошенко, яка бере участь у процесі щодо "газової справи" як захисник.

"Репресії проти моєї мами та інших членів опозиції продовжуються. Відбувається кричуще порушення прав людини. Для того щоб знищити свого головного політичного конкурента, режим вже проводить судові засідання в камері, коли моя мама хвора лежить у ліжку і не може встати", - сказала Євгенія Тимошенко.

Дочка екс-прем'єра Україна взяла участь у пленарному засіданні Комітету регіонів ЄС, а також зустрілася з німецькою делегацією Комітету регіонів ЄС.

Власенко: за скандальне відео "тварину в погонах" буде покарано

Захисник екс-прем'єра Юлі Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що будь-які зйомки в камері СІЗО без дозволу засудженої є незаконними, і відповідні служби повинні за це відповідати.

"Я б хотів сказати, що різниця між людьми і тваринами проходить по лінії моралі. Я впевнений в тому, що ім'я тварини в погонах, полковника СБУ, який порушував закон, буде оголошено всьому українському народу, тому що таких тварин країна повинна знати", - сказав він журналістам в четвер у Києві на брифінгу біля будівлі Лук'янівського СІЗО, куди він прийшов відвідати Тимошенко.

Нагадаємо, в Інтернеті з'явилося відео люкс-камери, в яку хочуть поселити Тимошенко. А пізніше невідомому вдалося зняти на відео саму Тимошенко, яка лежить в ліжку в палаті медико-санітарної частини СІЗО.

При цьому за брифінгом Власенка біля СІЗО пильно слідкували кілька працівників СБУ у цивільному, які фіксували всі брифінги захисту Юлії Тимошенко під слідчим управління ГПУ і Печерським судом. Також ці особи перебували у прес-центрі апеляційного суду під час розгляду скарги Юлії Тимошенко.

Коли Сергій Власенко попросив одного з цих людей не знімати і показати посвідчення, чоловік почав виправдовуватися, що, мовляв, він мешканець сусіднього будинку і просто вийшов подивитися, що відбувається. Натомість його колеги почали тікати.

Захисник нагадав, що ця ж людина так само знімала все, що відбувалося під СІЗО під час проведення виїзного засідання Шевченківського райсуду.

"Під час нічого засідання минулої середи він тут знімав Ніну Іванівну Карпачову, і Ніна Іванівна, користуючись статусом Уповноваженого з права людини, попросила його пред'явити документи, і виявилося, що це співробітник СБУ", - сказав він.

Власенко наголосив, що дії СБУ абсолютно не прогнозовані, і щось логічне очікувати він них не варто.



Під час огляду екс-прем'єра Юлії Тимошенко лікарями невідомому вдалося зняти на відео саму Тимошенко, яка лежить у ліжку в палаті медико-санітарної частини СІЗО, повідомляє ТСН.

На відео можна побачити, як до палати №260 заходить семеро лікарів та чоловік у формі.

Далі зйомка ведеться через дверне вічко. Коли лікарі залишили палату, можна побачити Тимошенко, яка активно жестикулює, звертаючись до чоловіка у формі.

Відео, що з'явилося в Інтернеті, вже викликало хвилю обговорень на Facebook. Багато людей висловлюються на користь того, що відео є монтажем, а Тимошенко - несправжня.

Цікаво, що кадри відео підтверджують фото камери Тимошенко в медчастині СІЗО, які раніше опублікувала пенітенціарна служба.

Нагадаємо, що в Міністерстві охорони здоров'я повідомили, що екс-прем'єр України Юлія Тимошенко вже 18 разів відмовлялася від медичного обстеження, а вчора - двічі.

Раніше Державна пенітенціарна служба України повідомила, що надасть Апеляційному суду Києва (для ухвалення суддями рішення, чи може підсудна брати участь в судових засіданнях) нову довідку про стан здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко.

Держзвинувачення вважає, що Тимошенко не потребує стаціонарного лікування. У вівторок Тимошенко обстежили спеціалісти-медики, проте прихильники лідера БЮТ заявили, що профільні лікарі не підписували довідки за результатами обстеження.

Справжню камеру Тимошенко посоромилися викласти в YouTube, заявляє нардеп

Медчастина, в якій знаходиться екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко, використовується не для лікування, а для показухи. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України Володимир Ар'єв.

За повідомленням народного депутата, медичний корпус, в якому знаходиться Тимошенко, було нещодавно побудовано за фінансової допомоги європейських організацій і він використовується владою не для лікування ув'язнених, а для "показухи".

"Усім, хто обговорює "камеру" Тимошенко. Висловлюсь коротко. По-перше, на відео - медчастина, а не камера. Там умови завжди були кращими. Справжню камеру ЮВТ ніхто в YouTube не виклав. Посоромилися?

По-друге, на іншому відео - щойно збудований за допомогою європейських інституцій жіночий корпус. Але досі використовується тільки для показухи - нікого не утримують. Тому адміністрація СІЗО збрехала про умови утримання Тимошенко (ну не міг же оператор потрапити туди без дозволу начальства). Офіційно заявляю про брехню пана Шейкіна - начальника СІЗО.

По-третє, поставте собі питання - ви хотіли б собі в оселю це приміщення "з кондиціонером, душем і кахлями"?", - написав Ар'єв.

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко, можливо, буде переведена в камеру, обладнану за міжнародними стандартами після закінчення лікування. Про це повідомив помічник глави Державної пенітенціарної служби Ігор Андрушко, коментуючи фотографії та відеоролик, які розміщені в інтернеті, на яких зображена камера в СІЗО, в якій нібито утримувалася Тимошенко.

"Це камера, яка відповідає міжнародним стандартам за метражем і з обладнанням. Це початок тієї великої роботи, яка буде проводитися не тільки в слідчому ізоляторі, а в більшості установ України. Це камера, в яку, можливо, буде переведена Юлія Тимошенко після закінчення лікування", - розповів Андрушко. Крім того, він додав: "Вона (Тимошенко) жила в дещо інших умовах, ніж повідомляв Ренат Кузьмін", передає "Українська правда".

Невідомий оператор зняв кімнату з хорошим ремонтом, двома лiжками, шафою і телевізором. У камері також є окрема ванна кімната з душовою кабінкою та туалетом, передає УНІАН.

Зазначимо, перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмін заявляв, що Тимошенко утримується в хороших умовах. Так за словами Кузьміна: "Юлія Тимошенко утримується в камері площею 22 кв.м, де є все: кондиціонер, душ, гаряча вода, туалет, плазмовий телевізор, ортопедичні матраци на ліжках, меблі єврорівня, холодильник.Не всі готелі в Україні, та й не тільки в Україні, можуть надати клієнтам такі умови. Лазня раз на тиждень...".

Зазначимо також, що сьогодні Апеляційний суд Києва не знайшов підстав для звільнення з-під варти екс-прем'єр-міністра України Тимошенко.

Власенко заперечує, що Тимошенко живе у камері-люкс в СІЗО

Захисник екс-прем'єр-міністра України Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що викладені в Інтернеті відео- та фотозображення камери СІЗО, де начебто перебуває лідер партії "Батьківщина", не мають нічого спільного з дійсністю. Про це він заявив сьогодні журналістам.

Власенко відмовився коментувати ці відео та фото, посилаючись на те, що не бачив їх. Після того, як журналісти продемонстрували йому ці зображення, Власенко лише розсміявся. "Ну ви що? Пробачте, але це називається "брєд та маразм". Це не камера, у якій перебувала Тимошенко", - сказав він.

Власенко також заперечив заяви першого заступника генпрокурора Кузьміна про те, що начебто Тимошенко перебуває у дуже зручній камері. "Я би радив Кузьміну переселитися у камеру СІЗО 242 і хай там сидить. Якщо там такі гарні умови, то нехай переїздить", - додав він.

Власенко розповів, що був у двох камерах, у яких перебувала Тимошенко. "Це приміщення площею метрів 15, два абсолютно стандартні ліжка. Там старезні вікна з великими щілинами, туалет відгороджений у камері, відгороджений не до стелі, а трохи вище людського зросту. Також там є стіл, дві табуретки. Ремонт, напевно, там не робився з часів, коли Тимошенко там перебувала вперше", - додав захисник.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1244 | Додав: admin | Теги: СІЗО, відео, Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ