Чт, 2024-04-25, 16:34


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 13 » Нове покоління Volvo C30 випускатимуть у п'ятидверному кузові
18:08
Нове покоління Volvo C30 випускатимуть у п'ятидверному кузові
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Чутки про те, що нове покоління Volvo C30 випускатимуть в п'ятидверному кузові, знов отримали свій розвиток. Британський журнал AutoExpress запевняє, що нове покоління С30 з'явиться на ринку через 1,5-2 роки. Завдяки появі п'ятидверної версії Volvo C30 зможе набагато ефективніше конкурувати в сегменті "С" за європейською класифікацією - нинішні С30 роблять тільки в тридверному кузові, пишуть "Автоновости".

Судячи з усього, дизайн Volvo C30 буде зроблений в тому ж стилі, що і новий седан S60, що, в принципі, не дивно. Але при цьому С30 отримає агресивнішу зовнішність. Крім того, в салоні С30 з'явиться багато нових "наворотів", при цьому частину з них розробить компанія Apple. Правда, про що конкретно йдеться, поки що не повідомляється.

Крім того, цілком імовірно, що на платформі Volvo C30 нового покоління робитимуть і маленький кросовер, який отримає назву XC40. Цей автомобіль випускатимуть як в передньо-, так і в повноприводному варіанті.

Слід зазначити, що чистий прибуток шведського автовиробника Volvo Group за підсумками 9 місяців 2010 р. становив 7,8 млрд шведських крон (840 млн євро), тоді як за аналогічний період 2009 р. компанія зафіксувала чисті збитки на 12,7 млрд шведських крон.

Обсяг продажів Volvo Group в січні-вересні ц.р. досяг 191,35 млрд шведських крон (20,6 млрд євро), що на 20,7% перевищує обсяг продажів за порівняльний період минулого року, зафіксований на рівні 158,6 млрд крон. Операційний прибуток компанії за 9 місяців поточного року становив 12,5 млрд крон (1,3 млрд євро) проти операційних збитків роком раніше на суму 14,7 млрд крон.

У III кварталі 2010 р. чистий прибуток Volvo Group сягнув 2,85 млрд шведських крон (307 млн євро), тоді як за той-таки період 2009 р. компанія зафіксувала чисті збитки на 2,9 млрд шведських крон. Обсяг продажів Volvo Group в липні-вересні ц.р. досяг майже 64 млрд шведських крон (6,9 млрд євро), що на 32% більше аналогічного показника минулого року у розмірі 48,5 млрд крон. Операційний прибуток автовиробника в III кварталі ц.р. становив 4,9 млрд крон (530 млн євро) проти операційних збитків роком раніше на суму 3,3 млрд крон.

Прибуток Volvo Group перевищив консенсус-прогнози аналітиків. Так, аналітики, опитані Thomson Reuters, прогнозували, що операційний прибуток компанії досягне 4,3 млрд шведських крон. Оголошений показник дорівнює 4,9 млрд крон.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 994 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ