Чт, 2024-04-25, 13:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 20 » Новий флагман Lamborghini дебютує в березні 2011 року на Женевському автосалоні
15:25
Новий флагман Lamborghini дебютує в березні 2011 року на Женевському автосалоні
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Новітній суперкар Lamborghini, який дебютує в березні на Женевському автосалоні, італійці розсекречують дивним чином. На сьогодні відомі абсолютно всі характеристики машини, але досі в таємниці тримається її зовнішність і, що й поготів дивно, ім'я. Поки що лише точно відомий цифровий індекс - LP700-4, пишуть "Автоновости".

А ось щодо імені - триває ворожіння на кавовій гущі. Одні видання стверджують, що машина називатиметься Jota, інші схиляються до імені Aventador. Із зовнішністю така ж ситуація - якщо Jota/Aventador і відпускають "погуляти" на дороги загального користування, то перед цим його старанно наряджають у глухий "камуфляж". Тому результатів "полювання" автомобільних папараці небагато, і як виглядатиме майбутній флагман Lamborghini, можна тільки здогадуватися.

Новітній італійський "бойовий бик" володітиме жвавим характером - на підкорення першої сотні йому знадобиться 2,9 с, а максимальна швидкість становитиме 350 км/год. А ось його апетит буде досить скромним - в змішаному режимі машина споживає лише 17,2 л палива на сотню пробігу і викидає в атмосферу 398 г/км вуглекислоти.

Машину "взують" у спеціально розроблені колісні диски розмірністю 19 і 20 дюймів і низькопрофільну гуму розмірністю 255/35 ZR19 на передній осі і 335/30 ZR20 на задній. Вже в базовому варіанті машина отримає керамічні гальмівні диски розмірністю 400 мм з 6-поршневими супортами спереду і 380 мм з 4-поршневими супортами ззаду. Крім того, автомобіль буде оснащений системою повного приводу, яка отримає муфту Haldex четвертого покоління.

У продаж Lamborghini Jota/Aventador надійде влітку наступного року і коштуватиме близько 500 000 дол. Такий цінник виведе його в найпрестижніший сегмент суперкарів, де, власне, й конкурувати йому не буде з ким. Адже колишні "супротивники" - Ferrari F599 Fiorano, Porsche 911 Turbo і Aston Martin DBS - коштують дешевше, натомість Bugatti Veyron, Aston Martin One-77 і Pagani Zonda C9, що дебютує незабаром, - дорожче.

З одного боку, відсутність конкуренції допоможе Lamborghini підтримувати стабільний рівень продажів, але з іншого, подібний цінник навряд чи дозволить новому флагману стати таким же "масовим" суперкаром, яким був Lamborghini Murcielago.

Як повідомлялося, Lamborghini оголосила про те, що випуск суперкара Murcielago припинено. З конвеєра зійшов останній автомобіль цієї моделі, яка вперше з'явилася на ринку в 2001 році. Спершу Murcielago мала двигун V12 об'ємом 6,2 л (580 к.с.), проте остання машина цієї моделі має вже 6,5-літровий агрегат, який видає 670 к.с.

Загалом майже за 10 років виробництва італійці склали 4099 машин Murcielago, що автоматично робить цю модель найуспішнішою Lamborghini з 12-циліндровим двигуном (для порівняння, модель Diablo було випущено тиражем 2900 машин).

Зняття Murcielago з виробництва означає тільки одне: вже найближчим часом італійці представлять заміну своєму флагману. У рух нова машина приводитиметься за допомогою 12-циліндрового двигуна потужністю близько 700-750 к.с.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 949 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ