Сб, 2024-04-20, 14:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Лютий » 18 » Новозапровадження у церемонії вручення "Оскара": лауреатам скоротили промови, пісень наживо не буде
15:18
Новозапровадження у церемонії вручення "Оскара": лауреатам скоротили промови, пісень наживо не буде
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


Організатори церемонії вручення Оскара-2010 вирішили підкоригувати правила шоу і позбавити глядачів найнуднішої його частини. Тепер замість чергових "спасибі мамі, тату, бабусі та Кіноакадемії" тріумфатори премії виголошуватимуть дві короткі промови. Одну зі сцени і одну за кулісами - на камеру, передає NEWSru.com.
Кожна з цих подяк триватиме не більше 45 секунд. Зі сцени лауреати Оскара зможуть розповісти, що для них означає перемога у своїй номінації. А вже за кулісами вони можуть виступити на камеру і розсипатися в подяках, перед ким хочуть.

Закулісне відео буде потім вивішено в інтернеті, отже тріумфатори Оскара зможуть відправити його своїм друзям поштою або повісити на сторінці у Facebook.

З такою ідеєю продюсери шоу Білл Меканік і Адам Шенкман виступили перед номінантами Оскара на щорічному обіді в Беверлі-хіллз. Гостям, серед яких були Джордж Клуні, Сандра Баллок, Меріл Стріп і Джефф Бріджес, порадили відмовитися від чергових подяк і поділитися враженнями про те, що для них означає Оскар.

Проте це не єдине нововведення в нинішній церемонії. Якщо раніше акторам і режисерам доводилося декілька тижнів чекати, поки їх імена вигравіюють на статуетці (імена переможців тримаються в строгому секреті до останнього моменту), то цього разу кіношники отримають свій трофей вже на Губернаторському балу, відразу після вручення Оскара.

Цього року музикантам і акторові також не надано право виконати зі сцени наживо п'ять пісень, висунутих на здобуття нагороди в категорії "краща музика до фільму", повідомляє ИТАР-ТАСС. Замість виступів запрошеним і учасникам дійства покажуть відеокліпи даних композицій.

Це рішення означає, що шоу, яке відбудеться в театрі "Кодак", пройде без виконання Ренді Ньюменом пісень Almost There і Down in New Orleans з мультфільму "Принцеса і жаба". Меріон Котільярд не зможе вразити зал емоційним співом композиції Take It Al з картини "Дев'ять", а Рейнхардт Вагнер і Френк Томас - Loin de Paname зі стрічки "Париж-36". Нарешті, публіка буде позбавлена задоволення почути зі сцени The Weary Kind до фільму "Божевільне серце" у виконанні актора Джеффа Бріджеса. Він, до речі, номінований на "Оскар" в категорії "краща чоловіча роль".

Втім, за відсутності живої музики на церемонії будуть представлені танці. Як інформував продюсер і хореограф дійства Адам Шенкман, він проводить кастінг 69 танцюристів. Кращим нададуть честь виступити в номерах, постановкою яких займається особисто Шенкман. Він, до речі, входить в жюрі популярного в Америці реаліті-шоу So You Think You Can Dance, аналога українського "Танцюють всі!".

Довгоочікувана церемонія пройде вже 7 березня в Лос-Анджелесі і за традицією транслюватиметься в прямому ефірі телеканалу ABC. Основна боротьба розвернеться між військовою драмою кетрін Бігелоу "Повелитель бурі" і фантастичним блокбастером "Аватар" її колишнього чоловіка Джеймса Кемерона - обидві картини мають шанс отримати нагороди відразу в 9 номінаціях.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1212 | Додав: Olena_Mazur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ