Чт, 2024-04-25, 12:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 5 » Обама випереджає Ромні в ключових штатах США
13:22
Обама випереджає Ромні в ключових штатах США
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Демократ Барак Обама лідирує за підсумками дострокового голосування у ключових для виборчої кампанії штатах Огайо і Колорадо. Про це повідомила представник його виборчого штабу Джен Псакі, пише ЛІГАБізнесІнформ.

Обама вийшов уперед і у Флориді. Фактично, кажуть експерти, результат виборів вирішуватиметься у восьми так званих мінливих штатах - тих, жителі яких голосують поперемінно то за демократів, то за республіканців: Колорадо, Флориди, Айови, Мічигану, Невади, Нью-Гемпшира, Огайо та Вірджинії.

При цьому критично важливими для кандидатів у нинішніх перегонах є Флорида і Огайо. Для республіканця Мітта Ромні перемога в Огайо є практично єдиною можливістю здобути крісло в Білому домі: жоден республіканець не ставав президентом без перемоги в Огайо.

"Ми завжди говорили і розуміли, що перегони будуть важкими і кандидати йдуть "ніздря в ніздрю". Однак ми лідируємо в кожному зі штатів, що вагаються, і абсолютно впевнено... Штаб (Обами) упевнений, що ми переможемо у вівторок", - підкреслила Псакі.

У ніч проти суботи, 3 листопада, опитування провідних соціологічних служб показали, що Обама лідирує у "мінливих" штатах. З різним відривом він випереджає Ромні в Огайо, Флориді, Вірджинії, Айові, Колорадо, Мічигані, Неваді і Нью-Гемпширі.

Раніше повідомлялось, що Обама переміг у фінальному раунді дебатів, зміцнивши позиції перед виборами.

Зазначимо, що переможцем першого раунду дебатів був Ромні. Але, як показали результати опитувань громадської думки, перемога у другому раунді передвиборчих дебатів, що пройшли у вівторок, 16 жовтня, в університеті Хофстра під Нью-Йорком, залишилася за Обамою.

6 вересня Барак Обама був офіційно затверджений кандидатом від демократів на посаду президента США на майбутніх загальних виборах в листопаді. Кандидатуру Обами підтримали делегати національного з'їзду Демократичної партії в Шарлотті (штат Північна Кароліна).

А 29 серпня на з'їзді Республіканської партії в Тампі, штат Флорида, колишній губернатор Массачусетсу Мітт Ромні був офіційно проголошений кандидатом у президенти.

Разом з Бараком Обамою і Міттом Ромні, боротьбу за крісло президента США продовжує менш відомий кандидат - А. Зомбі. Його політична програма - боротьба за права мертвих, зокрема - демонстрація серіалів про загробне життя.

Як повідомлялося раніше, в ході дострокового голосування на виборах президента США з упевненим перевагою лідирує Барак Обама. Як свідчать результати опитування Reuters/Ipsos, серед тих, хто проголосував достроково, Обама набирає 54%, а його опонент Мітт Ромні - 39%.

Зазначимо, що вперше в історії чинний глава держави Барак Обама віддав свій голос на достроковому голосуванні. Свій бюлетень він опустив в урну для голосування 25 жовтня на дільниці в Центрі імені Мартіна Лютера Кінга в Чикаго. Дружина президента Мішель Обама також проголосувала раніше за інших: свій бюлетень вона відправила по пошті ще 15 жовтня.

Нагадаємо, вибори в США призначені на 6 листопада 2012 року. Інавгурація обраного голови американської держави запланована на 20 січня 2013 року.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: США, Обама, Ромні
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ