Чт, 2024-04-25, 04:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Головна » 2011 » Січень » 12 » Огляд преси, 10 січня. Шоу "Х-фактор" і 2 мільйони гривень виграв голосистий боксер.Відео
11:04
Огляд преси, 10 січня. Шоу "Х-фактор" і 2 мільйони гривень виграв голосистий боксер.Відео
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Колективне "божевілля" під назвою "Х-фактор", що вразило країну на три місяці, минулої суботи, 8 січня,завершилося перемогою в шоу Олексія Кузнєцова. Багато хто з цим рішенням не згоден, пише "Газета по-киевски" в матеріалі Вікторії Аронової "Кузнєцов заспівав на два мільйони".

За ці три місяці в країні, здається, не відбулося нічого важливішого, ніж виліт з шоу і повернення в нього Саші Кривошапка, а форуми "Х-фактора" склали велику конкуренцію соціальним мережам. "Блатний" Саша Павлік чи не "блатний"? А правда, що у Кривошапки мама - депутат від "Регіонів", а у Кузнєцова тітка в БЮТ? І за чию перемогу там уже заплатили - Кузнєцова чи таки Маші Рак?

Кого "Х-фактор" зробив справжньою зіркою - так це Сергія Сосєдова. У рекламних паузах до нього черга, як у Мавзолей, - всі хочуть автографа і фото. Сосєдов щасливий! Купається в променях слави, між піснями повертається до залу, махає ручкою і шле руками поцілунки.

Результати шоу порадували далеко не всіх. Поклавши руку на серце, артистична, голосиста, така, що практично жодного разу не "спіткнулася" в шоу, Маша Рак була на голову вище за суперників і, безумовно, гідна перемоги. Олексій Кузнєцов - хороший вокаліст, але як артист він не завжди органічний, малорухливий, не до всякого репертуару пристосований - така собі "співоча шафка". Хоча голос, нічого не скажеш, хороший, а тут же кращого вокаліста вибирали. Ну, не сперечатимемося з глядачами - підтасовувань у голосуванні, наскільки відомо, справді не було, і численні спонсори, що намагалися протягнути в шоу своїх підопічних, так і пішли ні з чим.

Маша Рак запевняє, що абсолютно не переймається через перемогу іншого конкурсанта, хоча її з самого початку вважали претенденткою на перемогу. "Я страшенно рада, що переміг Льошка, тому що це ж Льошка! Він як ніхто інший цього гідний. Ну і слава Богу, що все це нарешті закінчилося, і більше не треба хвилюватися, боротися, тепер можна виступати собі на втіху", говорить вона.

Сам Кузнєцов спростовує чутки про депутатів-родичів: "У мене немає тітки-депутата. Тобто тітка у мене є, і не одна, але депутата серед них точно немає. У мене є знайомі депутати, але до моєї участі в "Х-факторі" це не має жодного стосунку".

З приводу свого таланту й голосу Олексій сказав, що розвиватися ще є куди - "такі голоси, як у мене, треба виховувати довго. І, дасть Бог, ми ще почуємо його в повноті - я й сам себе до кінця не знаю".

Впродовж всього шоу Олексій Кузнєцов виступав так стабільно і рівно, що на тлі решти деколи здавався трохи нудним. Навколо його персони не вирували скандали. Судді відгукувалися про нього позитивно, але стримано. Навіть у номінацію на виліт з проекту хлопець жодного разу не потрапляв. Та й зовнішність Кузнєцова далека від канонів нашого шоу-бізнесу. Адже він не тільки вокаліст, а й майстер спорту з боксу. А цей вид спорту накладає серйозний "відбиток" на обличчя, відзначає "Комсомольская правда" в Украине" в статті "Перемогу в "Х-факторі" Олексій Кузнєцов присвятив своїй дівчині".

Але, мабуть, глядач вже втомився від "солодких" хлопчиків, тому проголосував за співака із зовнішністю і характером справжнього чоловіка. Тим більше під час фінальних виступів Олексій показав, що у нього не тільки є голос - він уміє бути драматичним і емоційним.

Прихильниць, які за нього голосували, Кузнєцов трохи розчарував, сказавши, що у нього є дівчина. "Так, у мене є дівчина, яку я зустрів ще до "Х-фактора". Але тільки зараз я дозрів і зрозумів, що у нас дійсно є стосунки. Люблю тільки одну і буду їй вірним. Але моя творчість належить багатьом. А перемогу я присвячую своїй дівчині", сказав він.

"Сегодня" також нагадує, що Кузнєцов відвіз на Донеччину титул "Найкращий вокаліст країни" і приз у 2 мільйони гривень (до речі, це найбільша сума, яку в Україні вручили переможцеві талант-шоу). А його суперниця Марія Рак залишилася ні з чим - утішливого призу за друге місце не передбачено. Хоча прихильники дівчини пораділи було, що без грошей вона все одно не залишиться, адже у Рак і Кузнєцова на проекті нібито розгорівся роман. Але Олексій спростував це, пишуть Тетяна Данилова і Андрій Мащенко в статті "2 млн від "Х-фактору" витрачу на батька і храм".

Викладачі Олексія з Донецького музичного училища дуже високо оцінюють шанси хлопця на світовій оперній сцені. "Взагалі-то ми готуємо його до кар'єри на Заході, - зізнався Сергій Гонтовий - вчитель Олексія і заслужений артист України. - Це шоу ще до України користувалося успіхом, воно пройшло в 30 країнах. Тамтешні глядачі, зокрема зі світу музики, добре знають, що таке перше місце. Правда, Кузнєцову ближчі опера або класика, аніж естрада. Саме тому в багатьох номерах він не до кінця розкривався, адже репертуар виконавцям підбирав телеканал".

Крім того, пощастило ще одній учасниці "Х-фактора", 33-річній Ірині Борисюк, - її запросили на роль ведучої нової програми "Танці із зірками" (формат шоу, яке раніше виходило на "1+1", зараз перекупив СТБ і планує незабаром запустити "Танці" в ефір). Доля решти "Х-факторівців" невідома. Як розповіли на каналі, рішення про підписання з ними будь-яких контрактів буде ухвалено протягом кількох тижнів.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1101 | Додав: news
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ