Сб, 2024-04-27, 05:04


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Грудень » 24 » Опозиція вважає уряди країн-членів Митного союзу корумпованими
11:00
Опозиція вважає уряди країн-членів Митного союзу корумпованими
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Один з лідерів "Батьківщини" Арсеній Яценюк вважає уряди країн-членів Митного союзу корумпованими. Це випливає з його коментаря телеканалу "Інтер" за 23 грудня.

"Я усвідомлюю, що зараз ніде на землі немає райського місця. Але до Митного союзу черга на вступ не стоїть, а от до Європейського союзу черга на вступ стоїть. Тому нам потрібно рухатися до Європейського союзу, нам потрібні європейські стандарти", - підкреслив Яценюк.

"Нам не потрібен корумпований уряд. А в країнах-членах ЄС некорумповані уряди. Там борються з корупцією і саджають в тюрму за корупцію. На відміну від країн-членів Митного союзу. Це щось на кшталт радянської олігархії, замішаної на радянській бюрократії", - вважає депутат.

Він також висловив думку, що звільнення Юлії Тимошенко і Юрія Луценка – це "та передумова, яка зніме будь-які питання на шляху інтеграції України до Європейського союзу".

"Регіонал": Західна Україна не підтримає вступ до Митного союзу, Центральна Україна і Схід ще думають

Україна спочатку підпише Угоду про асоціацію з Європейським Союзом, а вже потім буде шукати компроміс з Росією щодо співпраці з Митним союзом, заявив член фракції Партії регіонів у Верховній Раді Володимир Вечерко, повідомляє "5 канал".

"Ми не подавали заявку на вступ до Митного союзу, і найближчим часом не подамо. Ми повинні - перше - вирішити питання підписання Угоди про асоціацію з країнами європейської спільноти, а з Російською Федерацією ми повинні знайти компроміс, як нам співпрацювати в цих умовах, щоб для України це було, перш за все, економічно вигідно", - сказав він.

Також Вечерко відзначив, що ідею вступу до Митного союзу не підтримає значна частина України. "Західна Україна не підтримає вступ до Митного союзу, Центральна Україна і Схід ще думають", - зазначив народний депутат.

Віце-спікер Ради: Митний союз дасть привілеї вже сьогодні

Економіка Україна зможе запрацювати і поступово виходити з кризи тільки у разі вступу до Митного союзу. Таку думку висловив перший віце-спікер Ігор Калетник, передає ГолосUA.

За його словами, від роботи парламенту багато-що залежить в питаннях зовнішньої політики. "Парламент може відіграти ключову роль в цих питаннях, сказати своє "ні" або "так". До того, як уряд Тимошенко почав перегляд газові контракти, ціна на газ для України була трохи вища від 40 доларів. А на сьогоднішній день - понад 500 доларів. Жодна нормальна економіка не витримає такої кабальної ціни", - сказав він.

Політик підкреслив, що рух у бік Митного союзу дасть Україні можливість створити умови для того, щоб запрацювала економіка.

"Тоді з'являться гроші і на соціальні виплати і на все інше. Поки ми повинні враховувати, те що потрібно нам саме зараз, а Митний союз дає привілеї вже сьогодні", - сказав він.

Нагадаємо, 10 грудня президент Віктор Янукович, розмірковуючи про геополітичний курс країни, зазначив, що Україна завжди буде "мостом між Європою і Росією", і заявив, що Україна змушена рахуватися з Митним союзом, аби "не зіткнутися з дискримінацією і не втратити ринок".

18 грудня Янукович відклав свій візит до президента РФ Володимира Путіна. Про це повідомила прес-служба президента. "Темами зустрічі президентів України та Росії визначені актуальні питання українсько-російського співробітництва, насамперед в енергетичній та торгівельно-економічній сферах. Зокрема - відпрацювання взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі і Казахстану", - говорилося в повідомленні прес-служби президента.

Політологи очікували від візиту підписання мало не історичної угоди.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 990 | Додав: adminA | Теги: Опозиція. уряди, Митного союзу корумпованими
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ