Сб, 2024-04-20, 18:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 19 » Оприлюднена вартість проїзду в поїздах Hyundai
18:34
Оприлюднена вартість проїзду в поїздах Hyundai
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

"Укрзалізниця" оприлюднила графік руху і вартість проїзду в поїздах Hyundai, які курсуватимуть сполученням Київ - Харків, Київ - Львів і Київ - Донецьк, передає сайт "Укрзалізниці".

Як повідомляють, з 27 травня почнуть курсувати дві пари поїздів між Києвом і Харковом, а також одна пара між Києвом і Львовом. Продаж квитків на проїзд в електропоїздах Hyundai почнеться в ніч з суботи на неділю, 20 травня, в 00:00.

На першому етапі поїзди сполучення Київ - Харків і Київ - Львів курсуватимуть за наступним графіком: відправлення з Харкова в 6:50 і в 18:45, прибуття до Києва - 11:30 і 23:15 відповідно. У зворотному напрямку: зі столиці поїзди відправлятимуться в 6:15 і в 18:15, прибувати до Харкова в 10:45 і в 22:50 відповідно. Час відправлення зі Львова Hyundai - 7:00, прибуття до Києва - 11:55. З Києва поїзд відправлятиметься о 18:20, а прибуватиме до Львова о 23:15. Решта поїзда у львівському та донецькому напрямках планується призначити в першій половині червня, а не в кінці травня.

По понеділках, вівторках і середах вартість проїзду в поїздах Hyundai складе: Київ - Харків - 422,91 грн у першому класі і 275,66 грн. у другому класі, Київ - Львів - 474,89 грн. у першому класі і 307,45 грн. у другому класі, Київ - Донецьк - 564,25 грн. у першому класі і 367,75 грн. у другому класі. У четверги і суботи за купівлі квитків буде діяти знижка 10%, а вартість проїзду в п'ятницю і неділю підвищуватиметься на 10%.

Крім того, за оформлення квитка в напрямку туди і назад надається знижка в розмірі 10% від вартості проїзду. Залізничники підрахували, що вартість проїзду в електропоїздах Hyundai значно нижча, ніж вартість проїзду авіаційним транспортом, яка для пасажирів економ-класу складає: Київ - Харків (тривалість поїздки з урахуванням тривалості реєстрації та перельоту більше двох годин) - 1197 грн, Київ - Львів (більше трьох годин) - 1197 грн, Київ - Донецьк (2,5 години) - 1389 грн.

При цьому в повідомленні говориться, що вартість проїзду в автобусі на зазначених напрямках буде дешевше, ніж в поїзді: з Києва до Харкова (близько 8:00 у дорозі) 160 - 185 грн, з Києва до Львова (8,5 годин) 180 - 215 грн, Київ - Донецьк (більше одинадцяти годин) 265 - 315 гривень.

Загальна кількість місць в поїзді - 579, з них першого класу - 168, другого класу - 411 і два місця для інвалідів. Сидіння у відділеннях для пасажирів першого класу розташовані за схемою 2 +2, другого класу 3 +2 один за одним. В поїзд включений вагон з буфетом і місцями другого класу.

Кожен вагон обладнаний двома туалетами, а в першому вагоні є туалет, пристосований для інвалідів. Вагони електропоїзда обладнані системою вентиляції і кондиціонування повітря з функцією охолодження повітря в літній період і обігріву в зимовий період.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 989 | Додав: abel | Теги: поїзд Hyundai, вартість проїзду
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ