Пт, 2024-04-26, 20:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 31 » Оприлюднено перші малюнки позашляхового купе Audi Q6. ФОТО
15:48
Оприлюднено перші малюнки позашляхового купе Audi Q6. ФОТО
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Недавно з'явилися чутки про те, що компанія Audi збирається представити своє власне велике позашляхове купе, яке б склало конкуренцію BMW X6. І ось сьогодні британське видання AutoExpress опублікувало перші комп'ютерні малюнки нової моделі. В основі нового Audi, який поки що називають Q6, лежатиме та ж платформа, на якій створені Volkswagen Touareg, Audi Q7 і Porsche Cayenne, пишуть "Автоновости".

Але при цьому за налаштуваннями ходової Q6 буде набагато ближчим до Cayenne, ніж до комфортабельного Q7. Крім того, Q6 буде меншим за Q7, але при цьому втрату в практичності і вільному просторі (наприклад, ззаду там буде два окремі крісла) ця машина компенсуватиме своєю красою.

Під капот Audi Q6 окрім стандартних двигунів ставитимуть і гібридну силову установку. Мало того, можлива і поява 4,0-літрового агрегату V8 з нагнітачем, який видаватиме близько 520 к.с. Очікується, що прем'єра концепту Q6 відбудеться вже цього року. Але на конвеєр автомобіль потрапить не раніше другої половини 2012 року.

Слід зазначити, що 1 березня на Женевському автосалоні компанія Audi представила модель RS3 Sportback. Агресивний дизайн в стилі купе RS5, 19-дюймові колеса від тієї ж "п'ятірки" і розширені крила (передні, до речі, зроблені з армованого вуглецевим волокном пластику).

"П'ятірка" відтепер і під капотом - інженери впихнули сюди 2,5-літровий рядний п'ятициліндровий турбомотор з безпосереднім уприскуванням від TT-RS. Змін він не зазнав і, як і раніше, видає 340 кінських сил і 450 Нм. Правда, на відміну від найзлішої ТТ, для Audi RS3 не передбачена механічна КПП – лише семиступінчастий "робот" S tronic.

Зате повний привод quattro нікуди не подівся. Але роль міжосьового диференціалу, як і на всіх сучасних моделях Audi з поперечним розташуванням двигуна, виконує електрокерована муфта Haldex четвертого покоління.

Чотири ведучих і скорострільна коробка у поєднанні з потужним і тяговитим двигуном дозволяє 1565-кілограмовій RS3 розганятися з місця до 100 км/год лише за 4,6 секунди. Порівняйте з 5,2 секунди у Impreza і 5,9 у Ford Focus RS.

Максимальна швидкість традиційно обмежена на рівні 250 км/год, але від "ошийника" легко позбавлять численні тюнінгові ательє, які вже напевно потирають руки в очікуванні клієнтів на RS3. А можливо, і на заводі за певну доплату послаблять хватку до 280 км/год - ця опція пропонується для TT-RS.

Від TT-RS машині дісталися і гальма - 370-міліметрові збірні диски з алюмінієвою ступицею спереду і 310-міліметрові суцільні ззаду. Найімовірніше, RS3 Sportback як опцію отримає і амортизатори Magnetic Ride зі змінною жорсткістю. Кліренс у RS3 такий же, як і у "S'ки" (на 25 мм менше, ніж у звичайної А3), а ось колія ширша: передня - 1564 мм (+42 мм), задня - 1528 (+22 мм).



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1115 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ