Пт, 2024-03-29, 13:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 20 » Пейнтбол - святкування корпоративів по-новому
12:01
Пейнтбол - святкування корпоративів по-новому
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/

пейнтбол З кожним днем все більше стають популярними розваги для сімейного активного відпочинку – квест-руми, пейнтболи, спуски на байдарках і чимало інших не менш захоплюючих і цікавих ігр та розваг. Активні ігри зближують людей, і забезпечують гарно проведений час, тому не рідко квест руми і пейнтболи обирають для проведення днів народження, в тому числі дитячих, корпоративів, та інших святкових урочистостей.

Пейнтбол - чудова і динамічна гра для будь-якого віку і статі, націлена на проведення часу на природі в воєнній підготовці, тому довго не роздумували щодо розважальної тематики. Командна гра, де стріляють шариками з фарбами в свого противника, в якій потрібно проявляти неабияку витримку, реакцію і командній дух саме те, чого не вистачало нашій веселій компаній. Граючись, ви забуваєте про всі проблеми і нічого, крім поля на якому два стяги, не бачите і це - невимовно класно. Адреналін, який ми відчули за день, перебуваючи на полі, не можна зрівняти ні з чим.

Для активного відпочинку ми вибрали пейнтбол у Львові від клуба BNB Paintball. Велика територія для ігри, чисте і доглянуте якісне знаряддя, зручна захисна форма - порадували нас, а доступні ціни і різні пакети, і програми - порадували наші гаманці. Ціни на пейнтбол у Львові дійсно демократичні, а наявність різних пакетів дозволяють всім бажаючих спробувати себе в якості пейнтболіста.

Вперше, побачивши наше майбутнє поле бою, виникають двоякі відчуття – уже відчувається адреналін і водночас легкий страх, оскільки всіх правил не знаєш. Однак турбуватися не варто, перед початком кожної ігри проводиться інструктаж, де розкажуть про правила гри і техніку безпеки. Для підготовки до боєвого виду спорту (пейнтбол рахується активним видом спорту) ви можете самостійно ознайомитися з інструктажем правил гри, знайти який можна на сайтах клубів пейнтболу чи інших сторінках в глобальній мережі.

Відволіктись від поля битви і відпочити після активного відпочинку можна в альтанці, яку здають в оренду. Так і ми зробили – відпочивали і смакували різними стравами, приготованими на мангалі. Відновивши сили - знову в бій, і все спочатку – відшукати супротивника, першим вистрелите з пневматичної зброї, поранити чи знешкодити його, довести свою команду до перемоги і стати самим переможцем.

Наш корпоратив, проведений у львівському клубі BNB Paintball, був незабутнім, насиченим яскравими емоціями, тому, де проведемо наступне наше свято з колективом по роботі, ми вже вирішили.

Наталія Демеш спеціально для http://holosua.com

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 1692 | Додав: admin | Теги: Пейнтбол, львів, ціни
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ