Чт, 2024-03-28, 18:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 7 » Перевірити заяви Слободяна, Рабиновича і Кварцяного Колліна вимагає від КДК ФФУ
14:58
Перевірити заяви Слободяна, Рабиновича і Кварцяного Колліна вимагає від КДК ФФУ
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Висловлені на адресу комітету арбітрів звинувачення в хабарництві з боку президента "Оболоні" Олександра Слободяна, його колеги з "Арсеналу" Вадима Рабиновича і наставника "Волині" Віталія Кварцяного не залишилися без уваги куратора системи арбітражу в професійному футболі України П'єрлуїджі Колліни.

Італієць звернувся до контрольно-дисциплінарному комітету Федерації футболу України (КДК ФФУ) з проханням перевірити правдивість публічних звинувачень на адресу арбітрів, а також членів КА ФФУ в отриманні ними неофіційних грошових виплат. Як повідомляє сайт ФФУ, ХIII Конгрес ФФУ, який відбувся 30 листопада 2011 року, в п.10 своєї постанови зафіксував таку тезу: "...Вважати неприпустимим бездоказово публічно звинувачувати арбітрів у їхній упередженості без наявних на те підстав. Органам футбольного правосуддя не залишати без уваги факти необґрунтованих звинувачень арбітрів суб'єктами футбольного дійства".

Нагадаємо, раніше Слободян, Рабинович та Кварцяний висловилися про те, що у Комітеті арбітрів присутні корупційні моменти.

Президент "Оболоні" після матчу з "Динамо" 26 листопада заявив: "Знаєте, я випадково зустрів арбітрів у коридорі і попросив: хлопці, давайте судити чесно. Тому що в цьому сезоні ми маємо дуже багато претензій до суддівства і це останнє місце, яке займає "Оболонь", значною мірою на совісті суддівського корпусу. Нам нема кому поскаржитися. Нам, як спонсорам футбольного клубу "Оболонь"... Ми вже давно замислюємося над тим, а чи варто спонсорувати футбол в Україні? Навіщо це робити, якщо просто засуджують на нашому полі, на очах мільйонів глядачів. Це дуже нехороше явище в нашому футболі. І скільки разів і я виступав, і звертав увагу ФФУ, Колліни... І ось сьогодні мільйони глядачів побачили, як нас тупо засудили в одні ворота".

Бос "Арсеналу": "Те, що відбувається в нашому суддівстві за останні кілька турів, - за межами розумного! Всі люди, причетні до футболу, відкрито кажуть: платяться гроші! Всі знають, які матчі куплені! Всі знають, яка глибока корупція - і всі при цьому роблять вигляд, що нічого не відбувається... Рівень суддівства впав в останні тури до неймовірно низького ступеня. Все вирішено: треба видалити двох - видалять двох, треба поставити два пенальті - поставлять хоч три! За схожі порушення гравців однієї команди видалять, а в іншій такій самій ситуації - "заохотять" жовтою карткою за симуляцію суперника. А що: все добре, нікого не усувають, не карають, а Колліна потім усіх прикриє!"

Наставник "Волині" у свою чергу заявив, що готовий оприлюднити наявні в нього докази хабарництва співробітників комітету арбітрів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 847 | Додав: adminA | Теги: звинувачення в хабарництві арбітрів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ