Пт, 2024-04-26, 15:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 6 » Періс Хілтон разом зі своєю свитою летить до Києва
18:27
Періс Хілтон разом зі своєю свитою летить до Києва
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Стали відомі подробиці майбутнього приїзду американської знаменитості Періс Хілтон до Києва - вона стане членом журі національного конкурсу краси "Міс Україна-2011", фінал якого відбудеться 11 вересня.

Світська левиця, як повідомляє газета "Сегодня", літає по світу під псевдонімами лише бізнес-класом і сидячи біля вікна. Разом із Періс до Києва прибуде її свита: менеджер, охоронець, перукар, стиліст та особистий біограф.

Українською столицею знаменитість пересуватиметься на Audi представницького класу, чорного кольору із тонованим склом, плюс особистий водій, доступний Періс цілодобово. Окремий пункт у райдері Хілтон - начинка авто. Там повинно бути: DVD, CD, I-Pod Adapter, вода "Фіджі" та бутерброди. Охороняти зірку можуть лише чоловіки зі зброєю і всі 24 години.

Зупиниться Періс у президентському номері готелю "Інтерконтиненталь", доба у якому коштує 14 тис євро (у Києві зірка пробуде два дні). У гримерці Періс повинно бути ліжко, дзеркало на повний зріст, свічки, квіти, тостер, їжа та напої, мобільний та інтернет-зв'язок, а ще повинна грати приємна музика.

Але особливу увагу, за даними газети, знаменитість приділяє їжі. Лише сендвічів має бути десять видів. На сніданок Хілтон воліє омлет із цибулею і томатами. На обід - пасту, курку, стейк або легку білу рибу, наприклад, тунця, а також свіжі фрукти (банани, полуниці, кавун, вишні) та овочі (морква, помідори, злегка обсмажені в олії). Із напоїв: кава в зернах, чай листовий, м'ятний, латте (як холодний, так і гарячий), нежирне молоко, апельсиновий фреш і постійно - кока-колу. На десерт у Періс - молочний шоколад, рогалики, суничне желе, арахісова олія і мед.

За бажанням 30-річної Періс у її номері повинна бути кімната для тих, хто не курить, подвійне ліжко, джакузі, свічки із запахом лаванди і ванілі, міжнародні журнали про зірок, плітки і моду, квіти, DVD, CD, IPod-адаптер, Інтернет, багато живих квітів і переносний вентилятор. Від номера повинно бути багато ключів і він не повинен бути розташований поруч із ліфтом.

За даними газети, апартаменти світської левиці площею 378 кв м коштують 14 тис євро на добу. Там є дві спальні, їдальня і кухня (зі срібними приборами), вітальня, велика мармурова ванна (крім стандартного набору для душу ще й ваги), особистий кабінет і навіть кімната для охорони. А плюс до цього Періс отримає особистого дворецького, безкоштовний доступ до бару, готельний ліфт і вид із вікна на Михайлівську площу і собор.

У неділю вдень у планах Хілтон невелика екскурсія за маршрутом: Києво-Печерська лавра, пам'ятник засновникам Києва, набережна... О 19.00 вона пройде червоною доріжкою перед Палацом "Україна". А після конкурсу Періс поїде на закриту вечірку у Crystal Hall, де збирається заспівати кілька пісень. Там саме буде відпочивати британський співак Крейг Девід.

Торік Періс Хілтон за три місяці двічі арештовували. У серпні поліція Лас-Вегаса заарештувала її за зберігання кокаїну. Скандалістка не могла покинути Америку, хоча організатори "Міс Україна-2010" вже мали заплатили їй 500 тис євро.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 903 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ