Сб, 2024-04-20, 06:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Березень » 23 » Під час зустрічі із Зеленським в удови Стіва Джобса забрали айфон - "виключень немає ні для кого"
13:57
Під час зустрічі із Зеленським в удови Стіва Джобса забрали айфон - "виключень немає ні для кого"
Інші останні Цікаві інтерв'ю на сайті holosUA.com/

Радник голови офісу президента Сергій Лещенко поділився цікавою подробицею візиту удови засновника Apple Стіва Джобса Лорен Пауелл Джобс до України і її зустрічі з президентом.

Україну відвідала з візитом Лорен Пауелл Джобс, американська підприємниця, меценатка, власниця журналу The Atlantic і удова засновника Apple Стіва Джобса. У Києві вона провела три дні разом із головним редактором The Atlantic Джеффрі Голдбергом та публіцисткою Енн Епплбаум. Вони зустрілися з президентом України та головою офісу президента Андрієм Єрмаком.

Подробицями цього візиту поділився радник голови офісу президента Сергій Лещенко. Він розкрив цікаву деталь правил безпеки під час зустрічі із президентом України в умовах війни. Згідно з суворими правилами, не можна заносити жодні гаджети, в тому числі й айфони в приміщення, де перебуває президент. Тому навіть людині з прізвищем Джобс, вдові засновника Apple, не зробили виключення.

"З курйозів же можна розповісти, що через правила безпеки не можна заносити жодні гаджети, в тому числі айфони в приміщення, де перебуває президент. Усі мобільні телефони було залишено на охороні. Виключень немає ні для кого — навіть для людини з прізвищем Джобс", — написав він.

І пояснив, чому візит Лорен Джобс до Києва не набув широкого розголосу. Також він зазначив, що на відміну від політиків удова Джобса провела у Києві майже три доби.

"Будучи приватною особою, яка не виставляє життя напоказ, Лорен Джобс не афішувала свою поїздку, хоча після першої публікації в The Atlantic про неї уже можна говорити. Цей візит був вчинком для мільярдерки, враховуючи, що навіть не всі чоловіки-політики наважуються зараз відвідувати Київ. Вона ж проїхала пів світу з Пало Альто в Кремнієвій долині та порушила правило міжнародних лідерів, які не затримуються в столиці більше ніж на 12 годин. Лорен Джобс провела в Києві майже три доби, десятки разів чула повітряні тривоги, та зустрілася з керівництвом країни", — розповів Лещенко.

І додав, що незабаром інтерв'ю із президентом України вийде в журналі The Atlantic.

Відомо, що під час зустрічі Лорен Джобс із Володимиром Зеленським вони обговорювали розвиток української IT-галузі та роботу порталу державних послуг ДІЯ. Зокрема, президент України розповів про успішну протидію українського IT російським кібератакам, що тривають від початку повномасштабної війни.

Зеленський зазначив, що Україна й надалі розвиватиме цифрову галузь, яка довела свою стійкість та ефективність під час російської агресії. Він впевнений, що після війни IT-галузь допоможе швидше розвивати підприємництво, сприятиме викоріненню корупції та спрощенню взаємодії між громадянами та державними інституціями.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Цікаві інтерв'ю | Переглядів: 205 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ