Чт, 2024-04-25, 00:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 26 » Підозрілі бюлетені виявили вже в Івано-Франківську
14:30
Підозрілі бюлетені виявили вже в Івано-Франківську
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

 Члени ТВК виявили 111 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів до Івано-Франківської обласної ради у багатомандатному виборчому окрузі. Бюлетені було виявлено 25 жовтня в Івано-Франківську в приміщенні друкарні "Кубекс", повідомляє прес-служба партії "Свобода".

Ще "80 тисяч фальшивих виборчих бюлетенів" виявлено по мажоритарних округах області.

"Члени обласної ТВК і депутати Івано-Франківської облради, які прибули на місце виготовлення бюлетенів та виявили додатково надрукований тираж бюлетенів, впродовж тривалого часу не можуть викликати на місце подій прокурора області Миколу Гошовського", - йдеться в заяві.

"Він навідріз відмовляється встановити факт злочину", - заявили в "Свободі".

"Ще під час визначення друкарні, яка мала б друкувати бюлетені, ми звертали увагу на те, що таку важливу роботу доручено не знаній у краї друкарні, такій як, наприклад, друкарня імені Шухевича в Коломиї, а вибрали нікому невідому юридичну фірму-пустушку "Кубекс", - зазначають в партії.

Нагадаємо, що раніше харківська прокуратура не знайшла підстав для порушення кримінальної справи за фактом друкування неврахованих бюлетенів. Як заявив журналістам на брифінгу в понеділок міський прокурор Харкова Євген Попович, спеціальний тираж "неврахованих" бюлетенів, про який заявили представники партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", - резерв, який зобов'язані були надрукувати за законом в обсязі 0,5% від загальної кількості бюлетенів.

За його словами, слідство прокуратури провело допити працівників друкарні "Фоліо-Плюс" і ТОВ "Майдан", перевірило договори оренди обладнання і дійшло висновку, що говорити про масове виготовлення неврахованих бюлетенів немає причин.

За словами міського прокурора, всього для Харківської області мало бути надруковано 4 млн 405 тис 860 бланків бюлетенів, з них 0,5% (21 920) - резервних. На підприємстві прокуратура знайшла 11 тис 200 запасних бюлетенів.

Виявлені на поліграфічному підприємстві "Фоліо-плюс" (Харків) 12 тис 700 бюлетенів для голосування на місцевих виборах були "розгінним тиражем", який буде знищено, заявляють у МВС.

Всього на складі і в приміщеннях "Фоліо-Плюс" правоохоронці знайшли 720 тис бюлетенів в упаковках та 72 тис у виробничому приміщенні біля верстата. Примірники бюлетенів, надрукованих "Фоліо-Плюс", які раніше надав прокуратурі народний депутат від БЮТ Володимир Філенко, співробітники прокуратури визначили як можливий виробничий брак, який підлягає списанню.

Як раніше повідомлялося, у ВО "Батьківщина" заявили, що на території підприємства "Фоліо-плюс" виявлено близько 13 тисяч неврахованих бюлетенів для голосування на виборах до місцевих органів влади Харківської області, які призначені на 31 жовтня. Президент України Віктор Янукович доручив правоохоронним органам розібратися в ситуації з друкуванням виборчих бюлетенів у Харкові.

Тимчасом міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов переконаний, що міліція справиться із завданнями, які стоять перед нею на час проведення виборів у місцеві органи влади, і підкреслює, що за кожне порушення "відповідатиме головою".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 953 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ