Пт, 2024-03-29, 15:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 3 » Підприємці готують нову акцію протесту. БЮТ допомагатиме депутатами
10:14
Підприємці готують нову акцію протесту. БЮТ допомагатиме депутатами
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Підприємці планують провести масштабну акцію протесту на Майдані Незалежності 6 грудня. Про це повідомив генеральний координатор акції Олександр Данилюк.

"Учасників протесту підприємців зовсім не влаштовують ті зміни, які були внесені Верховною Радою в Податковий кодекс", - заявив він, передає "Українська правда".

Координатор уточнив, що головні вимоги протестуючих залишаються незмінними: повне вето Податкового кодексу, відставка всього складу уряду і вибори Верховної Ради в березні 2011 року.

"Ми вже отримали сотні дзвінків від представників наших ініціативних груп у регіонах. Усі вимагають не припиняти протест і готують людей до виїзду в Київ для підтримки наметового містечка та участі у мітингу 6 грудня", - повідомив Данилюк.

Він також заявив, що на Печерську зараз концентруються значні сили правоохоронців, автомобілі та автобуси з якими демонстративно проїжджають повз Майдан.

На думку Данилюка, влада все-таки готує знесення наметового містечка, тому об'явлена термінова мобілізація киян для запобігання провокацій і протидії будь-яким незаконним крокам правоохоронців.

Також стало відомо, що депутати від БЮТ допомагатимуть мітингувальникам з Майдану Незалежності "скільки буде треба". Про це повідомив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу Тві.

Він нагадав, що політична сила "реально підтримувала цю акцію": "Ми і з наметами допомогли, і наші депутати постійно чергували на Майдані, для того щоб силовики не могли вночі розігнати, як вони це люблять робити".

На запитання, чи будуть депутати і далі чергувати, Турчинов відповів: "Скільки треба -стільки ми будемо це робити". В той же час, активісти повідомляють, що депутати залишили Майдан.

Також стало відомо, що феєрверк на Майдані Незалежності, з приводу ухвалення нової редакції Податкового кодексу, організував депутат від Партії регіонів Олег Надоша. Про це під час прямого включення з Майдану Незалежності в ефірі 5 каналу заявив представник підприємців.

"Приватна охорона, разом з депутатом Олегом Надошею, зайшла на майдан і взяла в охорону периметр навколо сцени. З ними зайшов чоловік, який вийшов на трибуну і зачитав поправки президента", - розповів він.

"Після цього обурені підприємці знесли цю охорону. А людина, яка була на трибуні, пропала разом з мікрофоном", - додав спікер. Підприємець повідомив, що салют був організований депутатом.

"Персонально він обіцяв, що "перемога у вас буде, і салют я вам гарантую". Тобто салют був організований депутатом Надошею від Партії регіонів", - зазначив він.

Раніше повідомлялося, що після ухвалення нової редакції Податкового кодексу з пропозиціями президента, на Майдані Незалежності у Києві відбувся феєрверк.

А потім коменданту наметового містечка на Майдані Незалежності і ще кільком учасникам акції протесту вручили рішення суду про знесення містечка. До протестувальників підтягується міліція.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 840 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ