Вт, 2024-04-23, 17:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 16 » Підсумки масових заворушень у Москві: понад 1300 затриманих
13:53
Підсумки масових заворушень у Москві: понад 1300 затриманих
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/

Більш як 1300 осіб було затримано в Москві напередодні за участь у несанкціонованих акціях і сутичках у центрі міста, повідомило джерело в правоохоронних органах, передає "Інтерфакс".

"Протягом дня в Москві було затримано 1346 осіб з-поміж радикально налаштованої молоді та вихідців з Кавказу, які намагалися влаштувати безладдя в центрі Москви", - сказав співрозмовник агентства.

Він додав, що найбільшу кількість учасників незаконних акцій було зафіксовано біля ТЦ "Європейський" і на Смоленській-Сінній площі, де в цілому протягом дня перебувало близько 7 тис людей.

Крім того, джерело відзначило, що "в ході заходів щодо запобігання несанкціонованих акцій співробітники міліції затримували найбільш активних учасників, як з боку радикально налаштованої молоді, так і вихідців з Кавказу. Всього у затриманих вилучено 16 травматичних пістолетів і 208 складаних ножів", - сказав співрозмовник.

Він додав, що також міліціонери вилучили близько 260 інших предметів, які могли бути використані як зброя: бейсбольні біти і кастети, електрошокери, прути арматури і навіть молотки. "Загалом до адміністративної відповідальності за різні правопорушення притягнуто 37 осіб", - повідомило джерело.

За його словами, для забезпечення правопорядку в районі станції метро "Київська" і "Смоленська" було задіяно 1500 міліціонерів, з них 600 осіб - військовослужбовці внутрішніх військ.

У свою чергу, мер Москви Сергій Собянін заявив, що органи правопорядку в Москві будуть жорстко припиняти будь-які протиправні дії. "Я б закликав "гарячі голови" не піддаватися на провокації, заклики до насильства. Міліція й надалі буде жорстко придушувати будь-які провокаційні спроби і насильство",-сказав Собянін.

Президент Росії Дмитро Медведєв погодився з одним з користувачів Інтернету, що зараз на вулицях Москви ситуація набагато спокійніша, ніж обговорення того, що відбувається, в Мережі. "Міліція вчора в Москві діяла професійно. Їй потрібно відпочити", - написав глава РФ у своєму блозі на Twitter.

Несанкціоновані акції в Москві, такі як виступи на Манежній площі 11 грудня, проходять у рамках заданого "ліберальною публікою" напрямку, заявив перший заступник глави адміністрації президента Росії Владислав Сурков. За його словами, ліберали "наполегливо вводять у моду несанкціоновані акції, а нацисти і жлоби цю моду наслідують".

Як повідомлялося. у суботу, 11 грудня, на Манежній площі Москви, за оцінкою правоохоронних органів, зібралося близько 5 тисяч молодих людей, які представляють різні співтовариства - від футбольних фанатів до прихильників націоналістичних організацій. Уболівальники футбольного клубу вийшли на площу через інцидент, який стався 6 грудня на Кронштадтському бульварі, де в бійці застрелили уболівальника "Спартака" Єгора Свиридова.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1000 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ