Пт, 2024-04-19, 08:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 18 » Підтвердила, що у Юлії Тимошенко грижа, дочка Тимошенко
14:14
Підтвердила, що у Юлії Тимошенко грижа, дочка Тимошенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Дочка Юлії Тимошенко Євгенія підтвердила, що закордонні лікарі знайшли у її матері грижу. Про це вона сказала в інтерв'ю "Радіо "Свобода".

"Представники міністерства постійно говорять про те, що вона здорова, що вона може робити не тільки фізичні вправи, але тепер вже і працювати в колонії. Якщо зараз, після діагнозу німецьких і канадських лікарів, які дійшли висновку, що у неї грижа, так триватиме і далі, і їй не буде надано медичну допомогу, потрібна буде операція", - зазначила Євгенія.

"Цю операцію не можна проводити в колонії. Звичайно ж, операція поза стінами колонії повністю суперечить інтересам режиму, влади, пенітенціарної служби, яка працює за прямими наказами Віктора Януковича", - додала вона.

Дочка Тимошенко уточнила, що українські лікарі "не брали участь в обстеженні, його проводили тільки німецькі та канадські фахівці".

"Я сподіваюся, що вони скоро зроблять заяву про те, що по-справжньому відбувається зі здоров'ям моєї мами", - підсумувала вона.

Раніше джерела повідомляли, що німецькі лікарі виявили у Тимошенко грижу хребта.

Тюремники кажуть, що Тимошенко рекомендована фізкультура і аналізи

Медичною комісією, яка обстежила Тимошенко, було надано остаточні рекомендації, якими передбачається проведення додаткового інструментального обстеження. Про це у п'ятницю повідомляє Державна пенітенціарна служба.

У службі зазначають, що "наразі стан здоров’я Тимошенко хірургічного втручання або лікування у спеціалізованому медичному закладі не потребує".

"Висновки міжнародної комісії та рекомендації щодо тактики подальшого лікування Тимошенко наразі передані лікарю Качанівської виправної колонії (№54)", - уточнили в прес-службі.

"Комісією також було надано остаточні рекомендації, яким зокрема передбачається проведення додаткового інструментального обстеження, здійснення аналізу крові та іншого біоматеріалу, дієтхарчування, а також застосування програми структурованої ступеневої спеціалізованої фізіотерапії, поєднаної з лікувальною фізкультурою та дозованим фізичним навантаженням", - йдеться в заяві.

Зазначимо, захист екс-прем'єра заявляє, що висновки іноземних лікарів намагаються перекрутити. Адвокат Сергій Власенко обіцяє, з дозволу Тимошенко, оприлюднити висновки іноземних лікарів.

Депутат Європарламенту проконтролює лікування Тимошенко

Депутат Європарламенту, чешський лікар Зузана Ройтова збирається скоординувати роботу міжнародного групи лікарів для початку лікування Тимошенко в Україні.

На прохання чоловіка Тимошенко Ройтова займались формуванням незалежної міжнародної групи лікарів для обстеження стану здоров’я екс-прем'єра України.

"Збираюся в Україну цієї неділі. Чеські лікарі зі мною не поїдуть. Я в Україні зустрінусь з деякими людьми з тим, щоб допомагати родині пані Тимошенко підтримувати стан її здоров’я. А головне - щоб налагодити безперервне лікування, щоб не сталось так, що зараз усе зупиниться", - заявила депутат. Ройтова також розповіла, що просила про зустріч з Тимошенко, але їй відмовили.

"Я про це просила, однак мені сказали, що це неможливо. Знаю також, що й іншим людям, які просили зустрічі, чи то були посли, чи інші відомі політики, то з них ніхто до пані Тимошенко не дістався", - уточнила вона. Європаламентар заявила, що лікарів, які були в групі, що обстежувала Тимошенко, "протягом тижня, може, десяти днів, перевіряли".

"Українська сторона зажадала їхні дипломи й сертифікати. Це є цілком абсурдне ще й тому, що один із них є професором, інша займається викладацькою роботою. Це, звичайно, компетентні люди", - зазначила Ройтова. Вона також назвала "вигадками" чутки про те, що Чехія може стати місцем лікування чи проведення операції Тимошенко.

"Це, звичайно, вигадки, які мають метою завдати шкоди доброму імені Чехії… Щодо стану здоров’я чи допомоги пані Юлії Тимошенко, то мене попросили особисто, як лікаря, організувати, допомагати і координувати ці справи. Тобто, я можу цілком спростувати всі чутки про те, що готується проведення якоїсь операції в Чеській Республіці", - запевнила депутат.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 960 | Додав: adminA | Теги: що у Юлії Тимошенко грижа, Підтвердила
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ