Пт, 2024-04-26, 03:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Вересень » 13 » Пілоти літака на Камчатці були цілком тверезі та здорові
10:14
Пілоти літака на Камчатці були цілком тверезі та здорові
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
На Камчатці транспортна поліція перевірила результати медичного огляду екіпажу Ан-28, який розбився в середу поблизу селища Палана, і з'ясували, що льотчики були цілком здоровими.

"Обидва пілоти перед польотом були абсолютно тверезі, вони почували себе добре", - повідомила в четвер представник Камчатського лінійного відділу МВС Росії на транспорті, пише NEWSru.com.

Члени екіпажу потерпілого літака були досвідченими фахівцями. За його словами, один з пілотів, 1964 року народження, за роки роботи налітав 9 тисяч годин, в другого, 1971 року народження, було 6 тисяч льотних годин. Як було встановлено, льотчики пройшли передполітний інструктаж. Не виявили порушень і в передполітній підготовці літака.

Як повідомлялося, внаслідок аварії літака Ан-28, що виконував рейс Петропавловськ-Камчатський - Палана, загинуло 10 осіб, зокрема обидва пілоти. Серед загиблих - 4-річна дівчинка і громадянин Бєлорусі 1977 року народження. Четверо пасажирів отримали травми, в тому числі 13-річний підліток, стан якого залишається вкрай тяжким.

Четвер оголошено на Камчатці днем жалоби за загиблими під час аварії літака. Порушено кримінальну справу за статтею "порушення правил руху повітряного транспорту". Розглядаються три версії події: технічна несправність, погодні умови і дії екіпажу.

Губернатор Камчатського краю Володимир Ілюхін прибув до столиці Коряцького округу - селища Палана, де розбився літак Ан-28, повідомила прес-служба уряду регіону.

На вертольоті Мі-8 МНС Росії в Палану також прилетіли психологи МНС для надання допомоги родичам загиблих у катастрофі. Туди ж прибули й слідчі, яким, зокрема, належить знайти бортовий самописець з літака, що розбився, провести процедуру впізнання тіл, повідомив "Інтерфаксу" в четвер представник ГУ МНС РФ по Камчатському краю.

Крім того, в Палані чекають главу Росавіації Олександра Нерадька, що прибув у четвер до Петропавловська-Камчатського. На місце трагедії вилетіли також представники Міждержавного авіаційного комітету (МАК) і Слідчого Комітету РФ, які прибули сюди з Москви і Хабаровська, повідомили в уряді Камчатського краю.

Розслідуванням причин події поряд зі слідчими органами займається комісія МАК. Глава Росавіації візьме участь у дослідженні причин катастрофи як представник зацікавленого відомства, пояснили агентству в Камчатському філії Далекосхідного окружного управління повітряного транспорту.

Літак Ан-28 12 вересня виконував рейс Петропавловськ-Камчатський - Палана. На борту перебувало 14 людей, включаючи двох пілотів і 12 пасажирів, серед яких - двоє дітей. Повітряне судно зіткнулося із сопкою Пятибратка, не долетівши до пункту призначення 10 км.

У зв'язку з катастрофою літака Ан-28 на Камчатці Росстранснагляд ухвалив рішення про призупинення з 12 вересня польотів на півострові літаків Ан-28, що належать ФДЗ "Петропавловськ-Камчатське авіаційне підприємство".

Обмеження діятимуть "до вжиття першочергових заходів зі зниження рівня ризику та визначення факторів-причин катастрофи літака АН-28 RA-28715", повідомляється на офіційному сайті Міністерства транспорту РФ.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1011 | Додав: adminA | Теги: Пілоти літака на Камчатц, тверезі та здорові
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ