Пт, 2024-03-29, 16:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Головна » 2010 » Вересень » 14 » Побоїще турків із чеченцями розбурхало спокійну Австрію
14:47
Побоїще турків із чеченцями розбурхало спокійну Австрію
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

  В Австрії в містечках Лінц і Маутхаузен турки і чеченці влаштували між собою "розборки". Причиною сварки стала дівчина з дискотеки. У результаті побоїща семеро людей постраждали, а одного затримано. Австрійська поліція заявила напередодні, що розслідування інциденту не виявило релігійного чи етнічного підґрунтя.

Конфлікт вибухнув в ніч проти суботи в одному з клубів Лінца. Двоє турків по 19 і 20 років з Маутхаузена побилися з двома чеченцями через якусь дівчину. Спочатку вони просто ображали один одного, але дуже швидко в хід пішли кулаки, а потім кавказці дістали ножі. У результаті двоє молодих турків потрапили в міську лікарню з ножовими пораненнями, пише Die Krone.

Земляки молодих людей з Маутхаузена, дізнавшись про події, тієї ж ночі вирішили помститися. Ініціатором був господар місцевого кафе, який набрав групу співвітчизників і разом з ними поїхав на дискотеку в Лінц. Але коли група турків прибула на "розборки", охоронці клубу, щоб уникнути побоїща, випустили чеченців через задній хід, а турків просто не впустили всередину закладу. Таким чином тієї ночі інцидент закінчився суперечкою турків з охоронцями.

Однак тепер вже чеченці в свою чергу вирішили помститися за те, що їх хотіли побити. Вони відправили своїх земляків у Маутхаузен, де ті знайшли турка - господаря кафе, який намагався напередодні дістатися до чеченців, і побили його бейсбольними бітами, а також одного з відвідувачів.

Це турки не могли залишити просто так і, зібравши нову групу, погналися на машинах за чеченцями. У результаті до вечора вони загнали кавказців у глухий кут. За словами очевидців, з кожного боку брали участь близько 20 чоловік, відзначає Oe24.at.

Далі події розвивалися навколо 31-річного чеченця, якого згодом затримала поліція. Спочатку турки накинулися на його сріблястий BMW і розтрощили його молотками, битками і залізними прутами. Від страху чеченець, який перебував при цьому в машині, натиснув на газ і рвонув з місця прямо в натовп. У результаті один із нападників був сильно травмований, і його на вертольоті доставили в лікарню. Ще двоє турків відбулися незначними травмами, передає NEWSru.com.

Для того щоб втихомирити учасників конфлікту, довелося задіяти вісім нарядів поліції і навіть привести у готовність елітний підрозділ "Кобра". Крім того, було викликано п'ять команд швидкої допомоги, які надавали допомогу пораненим.

У понеділок допит учасників конфлікту і свідків все ще тривав. При цьому досі не вдалося встановити особи двох чеченців, які порізали турків у нічному клубі Лінца. Начальник управління громадської безпеки Алоїс Лісл заявив, що жодних точних даних про справжні причини побоїща поки що немає, оскільки сторони конфлікту на допитах дають абсолютно різні свідчення, повідомила Kleine Zeitung.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1006 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ