Пт, 2024-04-19, 00:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 9 » Поліція готує надзвичайні заходи безпеки на марші ЛГБТ. ВІДЕО
13:35
Поліція готує надзвичайні заходи безпеки на марші ЛГБТ. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Глава Національної поліції України Хатія Деканоїдзе заявила, що поліція має інформацію про бажання окремих осіб організувати провокації під час Маршу рівності представників ЛГБТ-спільноти (лесбіянок, геїв, бісексуалів, трансгендерів та інтерсексуалів), який відбудеться в Києві 12 червня.

Як передає кореспондент "УНІАН", про це вона сказала на брифінгу в Києві, відповідаючи на запитання журналістів.

"Хочу сказати, що ми володіємо інформацією, що є група людей, які хочуть вчинити якісь провокації", - заявила Деканоїдзе.

За її словами, поліція працює для того, щоб забезпечувати правопорядок і безпеку кожної людини, забезпечувати свободу слова, демонстрацій і зборів.

"Звертаюся до наших громадян: якщо ви побачите, що є якісь провокаційні моменти, якщо ви побачите, що збирається група людей, які недобре поводяться, будь ласка, звертайтеся в "102". Це дуже важливо, тому що відповідальність ляже на кожного поліцейського і кожного громадянина", - сказала Деканоїдзе.

Деканоїдзе заявила, що під час Маршу рівності представників ЛГБТ-спільноти, який відбудеться в Києві 12 червня, до охорони громадського порядку буде залучено 6 тисяч правоохоронців.

"6 тисяч поліцейських забезпечуватимуть безпеку під час Маршу рівності. Будуть спеціальні фільтраційні пункти. І я хочу звернутися до наших громадян і журналістів - звичайно, щоб зробити все, щоб не заважати роботі поліції", - заявила Деканоїдзе.

При цьому вона зазначила, що з 6 тис. - 350 патрульних, близько тисячі – бійці Національної гвардії та особовий склад Головного управління Нацполіції Києва.

Деканоїдзе нагадала, що обов`язок поліції - захистити кожну людину.

Разом з тим вона прокоментувала фейкову інформацію, яка поширюється в соціальних мережах про те, що нібито поліцейські масово відмовляються виконувати свої обов`язки під час Маршу рівності.

"Одразу заявляю, що такого немає. Кожен поліцейський, який склав присягу, розуміє, усвідомлює свою відповідальність, і це наша робота, щоденна робота - захищати наших громадян", - сказала керівник Нацполіції.

Також вона повідомила, що поліція розробила план дій правоохоронців від початку Маршу рівності і до його закінчення, коли люди почнуть розходитися.

"У нас відпрацьовано всі деталі, і поліція буде задіяна скрізь: біля метро, на вулицях, де проходитиме марш", - сказала Деканоїдзе, висловивши впевненість, що дії поліції будуть ефективними.

У центрі Києва в день Маршу рівності встановлять металеві рамки для пропуску людей

Начальник Головного управління Національної поліції в місті Києві Андрій Крищенко заявляє, що 12 червня, в день проведення Маршу рівності, у центрі Києва будуть встановлені металеві рамки для пропуску людей.

Як уточнив начальник столичного главку, на місці маршу, на вулиці Володимирській та на вулиці Льва Толстого до площі Льва Толстого, буде проведено низку поліцейських заходів.

"Буде обмежено доступ до цієї території, буде сформована достатня кількість пропускних фільтраційних пунктів, на яких будуть використовуватися металеві рамки, металеві детектори, будуть використовуватись службові собаки, але це не зашкодить вільному проходу представників преси, представників тих, хто бажає взяти участь у проведенні цього маршу", - сказав Крищенко.

Планується встановити 6 фільтраційних пунктів.

Як повідомив Крищенко, очікується на марш прибуття значної кількості представників дипломатичних місій, представників європейських інституцій, а також кількох європейських громадських організацій. У цьому зв`язку заходи безпеки будуть підвищені.

"Ми дуже налаштовані на, скажімо так, проведення більш превентивних заходів. Ми проводили зустрічі як з організаторами цього маршу, так і з противниками. Нами наголошено, що поліція буде максимально й до останнього уникати сутичок та уникати провокацій, уникати застосування сили, якщо не буде в тому крайньої необхідності, і сила, якщо буде застосовуватися, то тільки необхідна для відвернення провокацій і запобігання настанню тяжких наслідків", - заявив Крищенко.

Нагадаємо, про "жорсткі" заходи щодо захисту Маршу рівності Деканоїдзе говорила ще 5 червня.

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська просить Деканоїдзе й київського мера Віталія Кличка вжити "будь-яких засобів" задля захисту мирної ходи ЛГБТ-спільноти.

Не допустити проведення Маршу рівності обіцяють у "Правому секторі" й Добровольчому батальйоні ОУН Миколи Коханівського. "Якщо коротко, то 12 червня в Києві буде кривава каша. У організаторів ходи ще є час відмовитися від її проведення", - пише на Facebook прес-секретар ПС Артем Скоропадський.

Натомість ОУНівці закликають "вийти 12 червня і підтримати нашу позицію, не дати содомітській заразі поширитись вулицями Києва та всією Україною".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 785 | Додав: adminA | Теги: марш ЛГБТ, Поліція, заходи безпеки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ