Чт, 2024-04-25, 08:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 19 » Поліція вбила бостонського терориста, його спільник утік
13:02
Поліція вбила бостонського терориста, його спільник утік
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Правоохоронні органи в Уотертауні, передмісті Бостона, затримали підозрюваного в організації теракту на Бостонському марафоні. Про це повідомляється на сайті газети The Boston Globe з посиланням на джерело, близьке до слідства. Ще один підозрюваний зумів сховатися після перестрілки з поліцією: ведуться його пошуки, район на двадцять кварталів оточений.

Як відомо, пізно ввечері 18 квітня в передмісті Бостона Кембриджі, на території Массачусетського технологічного інституту (MIT), невідомі застрелили поліцейського. Після цього поліція організувала пошуки підозрюваних і гонитву за ними, і після півночі в сусідньому Уотертауні виникла перестрілка. Повідомлялося також, що там було чути вибухи, а на території MIT знайшли вибухові пристрої, що не спрацювали, пише Lenta.ru.

За даними місцевого відділення мережі CBS, після затримання першого підозрюваного його передбачуваний спільник сховався на території сусіднього з Уотертауном міста Ньютон.

Пізніше стало відомо, що чоловік, затриманий поліцією за підозрою у скоєнні теракту на марафоні в Бостоні, помер. Про це повідомили американські телеканали. Причини його смерті поки що не називаються.

The Boston Globe повідомляє, що масштабна поліцейська операція в Кембриджі і його околицях проводилася в присутності співробітників ФБР, яке веде розслідування вибухів на марафоні. Тим часом у Бюро заявили, що поки що не можуть підтвердити зв'язок між терактом і останніми подіями.

Вибухи на щорічному марафоні, який проходить у Бостоні і його передмістях, сталися 15 квітня. Загинули троє глядачів, з-поміж них восьмирічний хлопчик, майже двісті осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості. Відповідальність за теракт ніхто на себе не взяв. 18 квітня ФБР опублікувало знімки передбачуваних терористів і попросило у громадян допомогти їх розшукати.

Свідок стрілянини: "Це була справжня бійня"

Сцену переслідування описав житель Уотретауна Кітзенберг, біля будинку якого сталася перестрілка між правоохоронцями та підозрюваними. "Вони відстрілювалися від поліції, ховалися за чорним Mercedes. Здавалося, вони також були озброєні гранатами. У них були рюкзаки", - розповідає Кітзенберг. "Це була справжня бійня", - досі під враженням місцевий житель. Потім, за його словами, один з підозрюваних впав. Він не зміг сказати, чи був той убитий. Другий зник на чорному Mercedes, передає NBC.

Інші місцеві жителі також повідомляли про звуки вибухів і пострілів. Деякі знайшли у себе в будинках отвори від куль. Інформацію про те, що підозрювані застосовували вибухові речовини в ході перестрілки, підтвердили в поліції. Один поліцейський був важко поранений в ході бою.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: бостонський терорист, Поліція, спільник
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ