Чт, 2024-04-18, 15:25


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Липень » 28 » Помер Ілля Сегалович
16:00
Помер Ілля Сегалович
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
25 липня помер співзасновник "Яндекса" Ілля Сегалович. Останні кілька діб життя він перебував у комі без ознак мозкової активності, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ.

"У четвер, 25 липня 2013 року, о пів на другу ночі по Москві у Іллюші було зафіксовано смерть головного мозку", - написав генеральний директор Яндекса Аркадій Волож в корпоративному блозі.

"Смерть головного мозку і відсутність дихання - це сучасне технічне визначення смерті. Сьогоденні медичні технології дають можливість протримати тіло ще кілька днів на штучному диханні. Так роблять для того, щоб родичі встигли попрощатися. Але це незворотній стан. Не було жодного випадку відродження після смерті мозку", - написав Волож.

Він зазначив, що "по-медичному його стан називався" кома без ознак мозкової активності"." Судячи з публікацій, деякі прийняли це за вегетативну кому: коли мозок живий, але не працюють інші, технічно замінні органи. У вегетативному стані пацієнта можна тримати роками. Але протримати тіло в робочому стані більше декількох днів при смерті мозку неможливо", - додав він.

"Єдина надія, яка у нас була, - це помилка діагнозу. Ми самі не могли створити диво, але ми дали можливість йому відбутися. Учора всі надії закінчилися. Навіть таке сильне тіло, як було у Іллюші, не витримало. З'явилися несумісні з життям зміни у складі крові. Треба було дати йому відійти з гідністю. Лікарі відключили його вчора вдень, серце зупинилося", - написав Волож.

Він також розповів, що минулого вересні Сегалович поставили діагноз "термінальний рак шлунка з метастазами". "Шансів не давали жодних. Всі ходили вбиті. Але сталося диво. Був знайдений дуже хороший лікар, і сильний організм виявився сприйнятливий до хімії. Ілля буквально ожив і був дуже активним весь цей рік до останнього тижня, всі метастази пішли. Все це бачили і дивувалися неможливому. Минулого тижня була виявлена ​​пухлина в голові. У вівторок-середу рак перекинувся на оболонки мозку. Злоякісний менінгіт призвів до необоротних наслідків - його мозок "згорів" менше, ніж за добу", - написав Волож.

Він повідомив, що у середу, 31 липня, тіло Сегаловича привезуть додому. "Попрощатися з Іллею можна буде наступного тижня - про місце і час повідомимо додатково", - додав він.

25 липня з'явилося повідомлення, що на 49-му році життя помер співзасновник "Яндекса" Ілля Сегалович.

Ілля Сегалович народився у 1964 році. На початку 90-х разом зі своїм однокласником Аркадієм Воложем він придумав слово "Яндекс" для позначення технології пошуку неструктурованої інформації, яку вони розробляли. Надалі Сегалович стояв біля витоків створення популярного в Рунеті пошуковика, а в останні роки обіймав посаду технічного директора "Яндекса".

Крім того, разом з дружиною Марією він брав участь у діяльності благодійної організації "Діти Марії". У Сегаловича залишилося четверо дітей.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 997 | Додав: adminA | Теги: Помер Ілля Сегалович
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ